Aanbieding: Aftershokz TREKZ AIR Tegen 20% Korting!

Ons systeem controleert dagelijks op meerdere momenten de beste prijzen voor bone conduction koptelefoons. Bij écht goede aanbiedingen krijgen we standaard een melding. Vanochtend ontving ik de melding dat de (hele goede) koptelefoon Aftershokz TREKZ AIR in de aanbieding is tegen 20% korting. Zo betaal je geen €119,00 (adviesprijs Nederland), maar slechts €95,00 voor deze geweldige koptelefoon. Deze bone conduction headphone is ideaal voor iedereen die kennis wilt maken met deze unieke manier van luisteren. Hieronder bekijk je de aanbieding, die slechts kort geldig is, en lees je meer over de TREKZ AIR van de marktleider op het gebied van beengeleleding-koptelefoons; Aftershokz!

TREKZ AIR aanbieding bekijken

Hieronder zie je live de beste prijs voor deze koptelefoon. Op het moment van schrijven is de koptelefoon in de aanbieding voor 95 euro. Wordt hieronder een andere – slechtere – prijs weergeven? Dan ben je net te laat voor de aanbieding, maar troost je: de adviesprijs is het meer dan waard!

Meer informatie over deze koptelefoon

Met de Trekz Air van het merk Aftershokz kun je op een veilige én comfortabele manier naar muziek luisteren. Je hoort de muziek niet via de gehoorgang van de oren, maar via beengeleiding. Zo hoor je goed muziek, maar ook nog het omgevingsgeluid. De koptelefoon draag je namelijk op het jukbeen naast het oor. Door middel van trillingen wordt het geluid naar je trommelvlies gestuurd. Een hele gave ervaring! De Trekz Air is een comfortabele koptelefoon die via bluetooth verbinding maakt met bijvoorbeeld een telefoon. De batterijduur is tot 20 dagen. Daarna moet je het apparaat eventjes kort opladen om er weer lang van te kunnen genieten!

Video bekijken

In de onderstaande video bekijk je meer informatie over deze koptelefoon, die je in meerdere kleuren kan kopen. Zo kun je het toestel kopen in de kleuren grijs, groen, blauw en rood. Hieronder bekijk je meer informatie over de koptelefoon en de werking.  

Banner onder

Redactie

De redactie schrijft over alles wat met outdoor te maken heeft, in de breedste zin van het woord. Van artikelen over trailrunning tot de beste regenjassen van dit jaar. Meerdere keren per week staan er verse outdoor blogs voor jou klaar!

Wij schrijven onze teksten en reviews als onafhankelijke partij. Daarbij maken we soms gebruik van affiliate links. Meer hierover lees je in ons advertentiebeleid.


Plaats een reactie