Bikepacking4u: Verkoop en verhuur bikepacking fietstassen

Wij schrijven onze teksten en reviews als onafhankelijke partij. Daarbij maken we soms gebruik van affiliate links. Meer hierover lees je in ons advertentiebeleid.

In de webwinkel Bikepacking4u.nl kan je terecht voor het huren en kopen van bikepacking fietstassen en bikepacking accessoires. Fietstassen huren is ideaal voor wanneer je nog aan het twijfelen bent of je bikepacking fietstassen aan wilt schaffen of voor wanneer je slechts af en toe een weekend op pad wil gaan. Wil je bikepacking fietstassen kopen? Dan vind je bij Bikepacking4u stuurtassen, zadeltassen en frametassen van verschillende merken.

Bikepacking fietstassen huren bij Bikepacking4u

Er zijn drie verschillende tassensets die je bij Bikepacking4u kan huren. Je kan de tassen huren voor één dag tot drie weken. Wil je langer weg of heb je nog vragen? Dan kan je altijd contact opnemen met Bikepacking4u. De bikepacking tassen worden afgesteld op de fiets waar je mee weg gaat. Je kan voor het afstellen langskomen of een foto van de fiets sturen.

Travel Pack | Acepac | 25 liter

De set met de grootste inhoud is de Travel Pack set van het merk Acepac. Deze set heeft een inhoud van ongeveer 25 liter en bestaat uit 5 verschillende bikepacking fietstassen. Wanneer je deze set huurt krijg je een zadeltas, stuurtas, frametas, top tube tas en low tube tas. Met deze set heb je voldoende ruimte om (minimaal) een week lang op pad te gaan.

Week Pack | Acepac | 20 liter

De Week Pack set van het merk Acepac bestaat uit 4 verschillende tassen met een inhoud van ongeveer 20 liter. Huur je deze set? Dan krijg je een zadeltas, een stuurtas, een top tube tas en een low tube tas. De set is geschikt voor als je een paar dagen tot een week op pad gaat.

Evoc | 15 liter

De kleinste tassenset is de set met een inhoud van ongeveer 15 liter van het merk Evoc. Deze set bestaat uit een stuurtas, zadeltas, bovenbuistas en onderbuistas. De tassen van dit merk hebben een speciale Boa sluiting. Een boa sluiting kan je aandraaien waardoor je de tas stevig aan de fiets kan bevestigen.  

Fietstassen en bikepacking accessoires kopen in de webwinkel

Naast dat je fietstassen kan huren in de webwinkel is het ook mogelijk om bikepacking fietstassen (en accessoires) te kopen bij Bikepacking4u.nl. Zo zijn er verschillende stuurtassen, zadeltassen, frametassen en tassensets verkrijgbaar. Je vind in de webwinkel tassen van verschillende merken zoals Acepac, Agu, Apidura, Brooks Scape, Evoc en Restrap. Wij hebben zelf een tassenset van het merk Acepac mogen testen in samenwerking met Bikepacking4u, bekijk hier de Acepac bikepacking fietstassen review. De fietstassen van dit merk worden omschreven als robuust, stijlvol, duurzaam en betaalbaar.


Categorie: Bikepacking

Gobikepacking

Gobikepacking is onze Bikepacking-afdeling. Ooit was dit een losse website. Tegenwoordig is het een onderdeel van Outdoornow. Alle artikelen geschreven in deze categorie vallen onder bikepacking. Deze tak van sport is ideaal voor een lichtbepakte korte fietsreis.
Share to...