Black Friday outdoor aanbiedingen

Black Friday outdoor aanbiedingen

Vandaag is het Cyber Monday, vaak is dit de laatste dag dat je nog kan genieten van Black Friday en Cyber Monday aanbiedingen. Er zijn uiteraard ook verschillende online outdoor winkels waar je kan profiteren van mooie aanbiedingen. Wij hebben een aantal webwinkels waar je Black Friday outdoor aanbiedingen kan vinden op een rijtje gezet. Zo kan je op het laatste nippertje nog gebruik maken van de beste deals.

Black Friday outdoor aanbiedingen bij Bever

Bever is misschien wel één van de meest bekende outdoor webwinkels. Hier vind je verschillende mooie buitendeals. Daarnaast krijg je ook nog eens extra korting wanneer je geld uitgeeft in de Bever webwinkel. Wanneer je 100 euro uitgeeft krijg je 10 euro korting, bij besteding van 250 euro krijg je 40 euro korting en wanneer je 500 euro uitgeeft krijg je maar liefst 100 euro korting. Het voordeel van Black Friday aanbiedingen ten opzichte van de normale end-of-season sale periodes is dat je hier ook producten vindt voor het huidige seizoen. Waar je aan het begin van de zomer vooral winterkleding kan kopen in de sale vind je nu ook al winterjassen, thermokleding, lekkere warme pantoffels en skischoenen. Precies op tijd dus! Naast kleding vind je ook meerdere sporthorloges, powerbanks, wandelschoenen en aanbiedingen in het kampeerassortiment zoals tenten, tarps en hangmatten. Zeker de moeite waard om eens een kijkje te nemen!

CampingPro aanbiedingen

Op de website campingpro.nl vind je alles wat je nodig hebt tijdens het kamperen en outdoorleven. Zo vind je alles voor het volledig maken van de kampeeruitrusting zoals backpacks, drinksystemen, campinglampen, multitools, powerbanks en EHBO sets. Ook vind je meerdere producten voor tijdens het kamperen bijvoorbeeld accessoires, alles om te kunnen koken en om lekker te kunnen slapen. Van tenten tot goede luchtbedden en slaapmatten en slaapzakken. Verder vind je verschillende producten die handig van pas kunnen komen tijdens het reizen, bijvoorbeeld backpacks. Er zijn ook verschillende fietstassen verkrijgbaar, onder andere voor tijdens een bikepacking tocht. Voor sporten zoals wandelen, varen en klimmen vind je een uitgebreid assortiment. Op de website kan je de aanbiedingen bekijken op een aparte sale pagina. Met Black Friday krijg je op alles 15% korting met de code BLACKFRIDAY15. Deze actie loopt tot 30 november 2020.

Meer Black Friday outdoor aanbiedingen

Dit zijn slechts enkele voorbeelden van online outdoor winkels waar je kan genieten van de beste deals. Ook bij andere online outdoor webwinkels kan je profiteren van mooie aanbiedingen. De meeste aanbiedingen zijn geldig tot 30 november 2020. Neem vandaag dus nog een kijkje in jouw favoriete webwinkels.

Banner onder

Redactie

De redactie schrijft over alles wat met outdoor te maken heeft, in de breedste zin van het woord. Van artikelen over trailrunning tot de beste regenjassen van dit jaar. Meerdere keren per week staan er verse outdoor blogs voor jou klaar!

Wij schrijven onze teksten en reviews als onafhankelijke partij. Daarbij maken we soms gebruik van affiliate links. Meer hierover lees je in ons advertentiebeleid.


Plaats een reactie