Dit is waarom de Aftershokz Aeropex ongekend populair is!

Ik bekijk altijd de dagelijkse, wekelijkse of maandelijkse lijsten met best verkochte koptelefoons die werken middels bone conduction. Daar komt altijd één ding uit: De Aftershokz Aeropex staat er op nummer 1. Dat is erg knap, aangezien er ook goedkopere producten in de webwinkels te vinden zijn. Vaak kiezen mensen er eerder voor om een koptelefoon van drie tientjes te kopen in plaats van een bone conduction headphone van 150 euro. Toch weet de Aeropex het keer op keer voor mekaar te krijgen. Hoe kan dit toch?

Goedkopere versies vaak direct van AliExpress

Er staan bij de grote webwinkels, zoals bol.com en Amazon, een groot aantal goedkopere koptelefoons met beengeleiding technologie. Deze komen vrijwel zonder uitzondering direct van AliExpress (consumenten) of Alibaba (bedrijven kopen hier). Deze kosten hier tussen de 2 en 10 euro. In Nederland worden deze (vaak ongekeurde) koptelefoons doorverkocht voor enorm veel meer. Deze koptelefoons zijn vaak voorzien van een China Export label, ook toevallig afgekort als CE. Het gaat hier dan niet om het Europese keurmerk CE. Verwarrend.

De Aeropex is het beste van het beste

Op het moment vinden wij de Aftershokz Aeropex en de Aftershokz Xtrainerz de beste koptelefoons die gebruik maken van de beengeleiding technologie. Je kiest de Aeropex als je muziek wilt luisteren van bijvoorbeeld Spotify of vanaf de telefoon via Bluetooth. Wil je zwemmen en zelf mp3-bestanden op de oordopjes zetten, kies je de iets duurdere Xtrainerz. Deze kan alleen geen verbinding met een telefoon maken. Dit is waarom de Aeropex zo populair is. Deze kan wel verbinding maken.

Andere voordelen van de Aeropex

Daarnaast is dit zo’n populair model vanwege de volgende kenmerken:

  • Lange batterijduur
  • Goed geschikt om mee te sporten
  • Enorm populair bij hardlopers (geen oordopjes meer in die uit kunnen vallen!)
  • Kan tegen zweet en water (niet voor zwemmen)
  • Ingebouwde microfoon
  • Bluetooth 5.0
Banner onder

Redactie

De redactie schrijft over alles wat met outdoor te maken heeft, in de breedste zin van het woord. Van artikelen over trailrunning tot de beste regenjassen van dit jaar. Meerdere keren per week staan er verse outdoor blogs voor jou klaar!

Wij schrijven onze teksten en reviews als onafhankelijke partij. Daarbij maken we soms gebruik van affiliate links. Meer hierover lees je in ons advertentiebeleid.


Plaats een reactie