GoPro Hero 11 release datum en review

GoPro Hero 11

GoPro action camera’s zijn de meest bekende en populaire action camera’s. Bijna jaarlijks wordt er wel een nieuwe GoPro action camera op de markt gebracht. Bij iedere nieuwe versie worden er weer verbeteringen doorgevoerd. De verwachting is dat de GoPro Hero 11 in september 2022 uitgebracht gaat worden. Deze GoPro Hero 11 release gaat waarschijnlijk erg interessant zijn voor professionele filmmakers. Ben jij benieuwd naar deze release en alle nieuwtjes over deze nieuwe GoPro action cam? Wij hebben in deze blog alles op een rij gezet.

GoPro HERO en GoPro MAX

En zijn twee verschillende GoPro producttypes op de markt, namelijk de GoPro HERO en de GoPro MAX. De GoPro MAX is een action cam die foto en video op kan nemen met een beeldhoek van 360 graden. Bekijk je de beelden later terug? Dan kan je het beeld draaien en zien wat er voor, achter en naast de camera gebeurd. De GoPro HERO is een gewone action camera. In 2022 komen er waarschijnlijk van zowel de MAX als de HERO nieuwe modellen uit.

Interessant weetje: GoPro-CEO Nick Woodman liet vallen dat GoPro zijn assortiment in 2022 wil uitbreiden. Veel experts denken dat er naast de Hero en Max producten misschien één of meerdere andere productlijnen worden opgezet.

Professionele en lite modellen

Eén van de verwachtingen is dat er twee verschillende GoPro HERO modellen uit gaan komen. Veel gebruikers vinden namelijk dat de GoPro HERO modellen of te veel of juist te weinig functies hebben. Zo zullen de professionele modellen veel verschillende functies hebben. De andere modellen zullen juist een stuk meer “basic” zijn. Bij de GoPro Hero 10 zie je al dat er mogelijkheden zijn om een extra microfoon of een extra scherm toe te kunnen voegen.

GoPro Hero 11 release datum

De laatste jaren wordt er ieder jaar een nieuw GoPro Hero model uitgebracht. Vaak komt dit model ook nog eens in dezelfde maand op de markt. De verwachting is daarom dat de GoPro Hero 11 in september 2022 beschikbaar is. Mocht er meer bekend worden over de precieze release datum dan vind je deze informatie hier terug. Op dit moment kan je de GoPro Hero 8, 9 en 10 aanschaffen.

Verbeteringen GoPro Hero 11

Er is nog niks bekend over de verbeteringen die je straks terug kan vinden bij de GoPro Hero 11. Wel zijn er veel geruchten dat er bepaalde verbeteringen te zien zullen zijn in het nieuwe model. Zo wordt er gezegd dat het ontwerp van de camera iets anders zal zijn. De hoop is dat het display aan de achterzijde groter wordt. Een grotere sensor staat bij veel experts ook op de verlanglijst. Dit voor een betere lichtgevoeligheid en mooiere beelden bij een slechtere verlichting. Betere slowmotion beelden staan ook op de lijst met gehoopte verbeteringen.  

Banner onder

Redactie

De redactie schrijft over alles wat met outdoor te maken heeft, in de breedste zin van het woord. Van artikelen over trailrunning tot de beste regenjassen van dit jaar. Meerdere keren per week staan er verse outdoor blogs voor jou klaar!

Wij schrijven onze teksten en reviews als onafhankelijke partij. Daarbij maken we soms gebruik van affiliate links. Meer hierover lees je in ons advertentiebeleid.


Plaats een reactie