Mini reisverpakkingen shampoo, douchegel en complete reissets

Mini reisverpakkingen

Wanneer je op reis gaat, en zeker wanneer je gaat rondreizen, wil je natuurlijk niet te zwaar bepakt zijn. Eén van de manieren om gewicht te besparen is door te kiezen voor speciale mini reisverpakkingen shampoo, douchegel en zelfs complete reissets. Er zijn verschillende opties waar je uit kunt kiezen wanneer je niet wilt slepen met grote flessen douchegel en shampoo.

Mini reisverpakkingen shampoo, douchegel en complete reissets

Wanneer je niet te veel shampoo, douchegel, tandpasta en andere verzorgingsproducten mee wilt slepen kan je kiezen voor speciale mini reisverpakkingen. Er zijn meerdere merken die een klein formaat verpakking aanbieden. Het is ook mogelijk om zelf losse (plastic) flesjes aan te schaffen waar je jouw eigen shampoo of douchegel in kan bewaren. Deze flesjes kan je ook goed hergebruiken bij andere vakanties. Naast losse producten kan je ook volledige reissets aanschaffen.

Kant en klare mini reisverpakkingen

Zoals we al eerder hebben geschreven zijn er meerdere merken die reisverpakkingen in het assortiment hebben. Zo heb je bijvoorbeeld de Nivea mini’s, de Andrélon mini’s en nog veel meer. Naast douchegel en shampoo kan je ook mini flesjes tandpasta kopen, droogshampoo, sudocrem, deo, zonnebrand, haarspray, scheergel, anti-klit spray, face wash, mondspoeling en nog veel meer. Hieronder vind je een aantal handige producten voor op reis.

Reisflesjes die je zelf kunt vullen

Een nadeel van de bovenstaande kant-en-klare mini reisverpakkingen is dat je de verpakkingen niet kunt hergebruiken. Daarom zou je ook kunnen kiezen voor reisflesjes die je zelf kunt vullen. Deze reisflesjes kan je ook vinden onder de naam travel set of reisset. Voor crèmes hebben ze zelfs hele kleine bakjes. Vaak bevat zo’n set ook een sprayflacon.

Reiszeepjes

Naast de flesjes die je kant-en-klaar kunt kopen of de reisflesjes die je zelf kunt vullen zijn er tegenwoordig ook veel verschillende reiszeepjes verkrijgbaar. Het handige van deze zeepjes is dat je veel minder verpakkingsmateriaal hoeft te gebruiken, beter voor het milieu dus! Zo heb je zeepjes waar je je mee kunt douchen en speciale shampoo bars die je kunt gebruiken om je haar mee te wassen. Een zeepbakje erbij om de zeep in te kunnen bewaren is geen overbodige luxe.

Banner onder

Redactie

De redactie schrijft over alles wat met outdoor te maken heeft, in de breedste zin van het woord. Van artikelen over trailrunning tot de beste regenjassen van dit jaar. Meerdere keren per week staan er verse outdoor blogs voor jou klaar!

Wij schrijven onze teksten en reviews als onafhankelijke partij. Daarbij maken we soms gebruik van affiliate links. Meer hierover lees je in ons advertentiebeleid.


Plaats een reactie