Natuur

Natuur en Avontuur


dieren

Dieren

Als jij het geluid van een vogel hoort, weet jij dan welke vogel er bij het geluid hoort? Kan jij ontcijferen welk dier er bij welk spoor hoort dat je tegenkomt? In onze dieren blogs nemen we je mee en leer je meer over de dieren die je in Nederland kan tegenkomen in het wild.

Planten

Planten

Een wandeling door de natuur wordt nóg leuker wanneer je precies weet welke planten er groeien. Of wanneer je met een boekje of app op zoek gaat naar de planten die je onderweg tegenkomt. Ook leuk zijn workshops waarin je op zoek gaat naar eetbare planten.

Natuur

Alles wat je niet kunt vinden onder Dieren of Planten vind je misschien wel onder de categorie Natuur. Hierbij kan je denken aan bijzondere natuurverschijnselen zoals bliksem en waterhozen, sterrenkijken, excursies in de natuur en ga zo maar door.

survival

Survival en avontuur

Actieve tochten in de natuur waarbij je met zo weinig mogelijk middelen probeert te overleven. Back to Basic dus! Er worden ook survivaltochten georganiseerd (waarvan sommige tochten geschikt zijn voor kinderen). Bekijk ook andere avontuurlijke uitjes.


Dieren

Planten

Survival


Alle Natuur en Avontuur blogs