Reizen en Kamperen


reizen en kamperen

Kamperen

Onder deze categorie vind je alles over kamperen wat ontbreekt onder de overige categorieën. Heb jij nog vragen over kamperen? Stel de vraag dan gerust via ons contactformulier op de website.

tenten

Tenten

Onder de categorie tenten vind je alles wat je nodig hebt om de juiste trekking tent aan te schaffen. Waar let je op bij de zoektocht? En wat zijn de beste en/of meest voordelige tenten op dit moment.

slapen

Slapen

Zeker tijdens een actieve vakantie is een goede nachtrust enorm belangrijk. Comfortabele slaapmatten en heerlijk zachte slaapzakken zijn hierbij natuurlijk onmisbaar! Wij geven je hier alle informatie.

koken

Koken

Alles voor koken en eten vind je onder deze categorie. Van kooktoestellen tot lichte pannensetjes en kook- en eetgerei. Maar ook tips voor eten tijdens een expeditie waar je geen boodschappen doet.


Verlichting & elektra

Verlichting & elektra

Hoofdlampen, zaklampen, powerbanks, wereldstekkers, opladers en ga zo maar door. Alles wat valt onder verlichting en elektra kan je vinden onder deze categorie. Uiteraard gericht op reizen en kamperen! Zo mis je tijdens de vakanties niks!

Verzorging & bescherming

Verzorging & bescherming

Wanneer je veel in de buitenlucht bent is het slim om goed beschermd te zijn. Bijvoorbeeld tegen de straling van de zon, of tegen teken en muggen. Ook vind je hier tips voor huid- en haarverzorging voor tijdens het reizen en kamperen.

Reizen Nederland

Reizen
Nederland

Wil jij op vakantie in Nederland? Onder deze categorie vind je alle tips voor een mooie outdoor vakantie in eigen land. Zo bezoeken wij meerdere buitencampings in Nederland en zoeken we de mooiste gebieden.

Reizen buitenland

Europa
Reizen

Op avontuur in het buitenland? Bekijk dan de Europa reizen blogs of de blogs Reizen buiten de EU. Hier vind je de mooiste gebieden in Europa voor een outdoor vakantie. Bijvoorbeeld bergen waar je kan hiken.


reisbagage

Reisbagage

Onder reisbagage vind je alles over de beste tassen voor tijdens het reizen. Lijsten met de beste backpack tassen, travelpacks, flightbags, dry sacks en ga zo maar door. Ook vind je hier handige opbergzakken voor in je koffer of tas.

Tassen bikepacking

Bikepacking

Bikepacking kan je zien als een avontuurlijke en lichtbepakte fietsvakantie. Ideaal voor wanneer je korte fietstrips wilt maken en niet meteen weken weg bent. Zo kan je het hele jaar genieten van trips over onverharde wegen door de natuur.

fietsvakantie

Fietsvakantie

Wil jij langer op pad met de fiets, voornamelijk over verharde paden en stukjes gravel? Dan kan je met fietsvakantietassen alles meenemen wat je nodig hebt. Er zijn zelfs mensen die met de fiets over de wereld reizen.

Reizen buiten EU

Buiten EU

Onder reizen buiten EU vind je alles over de mooiste outdoor reizen buiten Europa. Wanneer je heel Europa hebt gezien, de wereld wilt verkennen en kennis wilt maken met andere culturen die verschillend zijn van de onze.


Alle Reizen en Kamperen blogs