Sport en Actief

Onder Sport en Actief vind je alles over sporten en actief zijn in de buitenlucht. Dit is voor ons onlosmakelijk verbonden met het buitenleven en het genieten van de natuur. Bij outdoor sporten en activiteiten kan je denken aan hiken, trailrunning en fietsen (gravelbike, mountainbike, trekking fiets). Maar ook aan watersport, wintersport, paardrijden, klimmen, obstacle running en overige sporten. Zo veelzijdig is buiten sporten!

Voor iedereen is er wel een sport te vinden waar hij plezier uit kan halen. Wil je werken aan kracht en conditie en lekker zweten tijdens een training? Probeer dan eens een outdoor bootcamp! Vind je het fijner om tot rust te komen tijdens een training? Probeer dan eens een yoga les in de buitenlucht! Bijvoorbeeld op het strand of zelfs op een supboard. Heb je een hond? Neem je hond dan mee tijdens het wandelen of tijdens trailrunning, dit wordt ook wel canicross genoemd en je hebt hier verschillende speciale tuigjes voor.


Trailrunning

kennisbank-trailrunning

Hier vind je alle reviews die wij hebben geschreven over verschillende outdoor producten. Van trailrunningschoenen tot kampeerspullen zoals slaapzakken, slaapmatten. Wij testen al deze producten uitgebreid.

Hiken | Wandelen

Onder deze categorie vind je alle (weersbestendige) elektronica die voor jou als outdoor liefhebber interessant en misschien zelfs onmisbaar is. Van powerbanks en wereldstekkers tot outdoor horloges en speciale zonnepanelen.

Fietsen

fietsendragers

Lees hier alles over navigeren tijdens verschillende outdoor activiteiten zoals wandelen en fietsen. Van handige tips en de beste kompassen tot kaarten, fietscomputers en andere navigatiesystemen. Je vind hier alles om de mooiste routes te bepalen.

Watersport

kennisbank watersport

Herinneringen aan jouw reizen en outdoor activiteiten wil je natuurlijk op een zo goed mogelijke manier vastleggen. Onder Foto & Video lees je meer over de mooiste camera’s en actioncams (zoals GoPro’s). Ook vind je hier veel tips en trucs.

Wintersport

wintersport

Waar veel mensen in de herfst en winter het liefst onder een dekentje kruipen op de bank, kiezen andere mensen ervoor om het winterweer op te zoeken. Groot gelijk! In deze maanden zou je juist vaak naar buiten moeten gaan! Alles over sneeuwsporten.

Overig

overige sporten

Mis je nog outdoor sporten? Bijvoorbeeld yoga op het strand, bootcamp in het bos, longboarden en ga zo maar door? Dan vind je deze sporten onder de categorie “overige sporten”. Wij hopen dat we deze lijst regelmatig aan kunnen vullen met sporten.