Sport en Actief


Trailrunning

Hardlopen door de natuur over onverharde paden. Dat is trailrunning! Ideaal voor wanneer je tijdens het hardlopen ook wilt kunnen genieten van de omgeving en snelheid niet op de eerste plaats staat.

hiken

Hiken | Wandelen

Wandelen is misschien wel één van de beste manieren om je hoofd leeg te maken. Zeker wanneer je door de natuur loopt en aandacht hebt voor de omgeving, de planten en de dieren. Lees hier alles over wandelen en hiken.

bikepacking

Fietsen

Fietsen en outdoor gaan heel goed samen. Of je nou fietst op een gravelbike, mountainbike of trekking fiets. Dwars door de natuur, over onverharde paden of over de mooiste fietspaden door de polder.


suppen

Watersport

Bij watersport denk je misschien al gauw aan de zomermaanden. Maar wist je dat je ook in de winter kan suppen, roeien en kanoën? Zelfs een koude dip nemen of winterzwemmen wordt steeds populairder. Lees hier alles over de verschillende watersporten.

wintersport

Wintersport

Waar veel mensen in de herfst en winter het liefst onder een dekentje kruipen op de bank, kiezen andere mensen ervoor om het winterweer op te zoeken. Groot gelijk! In deze maanden zou je juist vaak naar buiten moeten gaan! Schaatsen, skiën, snowboarden, langlaufen.

Indoor en outdoor OCR trainingslocaties in Nederland

Overige sporten

Mis je nog outdoor sporten? Bijvoorbeeld yoga op het strand, bootcamp in het bos, longboarden en ga zo maar door? Dan vind je deze sporten onder de categorie “overige sporten”. Wij hopen dat we deze lijst regelmatig aan kunnen vullen met nieuwe sporten.


klimmen

Klimmen

Klimmen in klimhallen lijkt de afgelopen jaren steeds populairder te worden. Zo vind je naast de klassieke klimhallen ook verschillende hallen waar je kan boulderen. Op OutdoorNow lees je alles over klimmen en boulderen in zowel Nederland als in het buitenland.Alle Sport en Actief blogs