Toerfietsen bij de Decathlon 2022

Bij de Decathlon zijn er ook speciale vakantiefietsen verkrijgbaar van het Decathlon eigen merk Riverside. Ben je op zoek naar een vakantiefiets? Neem dan eens een kijkje bij de verschillende toerfietsen bij de Decathlon. Deze fietsen zijn van het eigen merk van de Decathlon genaamd Riverside.

Wat is Decathlon Riverside?

Riverside is het eigen merk van Decathlon dat zich richt op Bikepacking en fietsvakanties. De fietsen van dit merk worden voordat ze in de winkels verschijnen eerst uitgebreid getest door vakantiefietsers. In November 2020 is de Riverside Touring 520 (RT520) op de markt gebracht. Hieronder vind je de toerfietsen bij de Decathlon.

Riverside Touring 520

Prijs: €799,- | Bekijk de fiets in de webwinkel

In November is de (RT520) Riverside Touring 520 op de markt gebracht. Deze fiets is al meerdere keren uitgetest door verschillende ervaren vakantiefietsers. Op social media kanalen zoals Instagram wordt deze fiets ook wel de family touring bike genoemd. Deze fiets is ideaal voor het ontdekken van de lokale routes. Vanaf November 2020 is deze fiets te vinden in de webwinkel van Decathlon.

Riverside Touring 900

Prijs: €1359,- | Bekijk de fiets in de webwinkel

Ben je op zoek naar een toerfiets voor fietstochten over de hele wereld waarmee je echte avonturen kan beleven? Dan is de RT900 echt dé fiets voor jou. Niet voor niks wordt deze fiets ook wel de World Tour Bike genoemd. Deze fiets is nog niet te vinden in de Decathlon webwinkel. In 2021 was de release van deze toerfiets.

Touring 920 Riverside

Prijs: €1609,99 | Bekijk de fiets in de webwinkel

Offroad Adventure Bike wordt deze fiets ook wel genoemd. Deze toerfiets is het meest geschikt voor bikepacking tochten en offroad avonturen. In December 2020 zal deze fiets ook verschijnen in de winkels en webwinkels van Decathlon.

Testen tijdens fietsreizen

De Riverside toerfietsen worden uitgebreid getest voordat ze in de winkel verschijnen. Op het Instagram-kanaal vind je verschillende overzichten van de reizen die gemaakt zijn met deze touring fietsen. Zo is de Riverside Touring 920 getest in de Vosges, samen met de nieuwe bikepacking tassen van Decathlon. Ook in Oman zijn verschillende fietsen getest.

Banner onder

Gobikepacking

Gobikepacking is onze Bikepacking-afdeling. Ooit was dit een losse website. Tegenwoordig is het een onderdeel van Outdoornow. Alle artikelen geschreven in deze categorie vallen onder bikepacking. Deze tak van sport is ideaal voor een lichtbepakte korte fietsreis.

Wij schrijven onze teksten en reviews als onafhankelijke partij. Daarbij maken we soms gebruik van affiliate links. Meer hierover lees je in ons advertentiebeleid.


Plaats een reactie