Verschillende Aftershokz Bone Conduction Koptelefoons Op Een Rij

Aftershokz-Xtrainerz

Als je bone conduction headphones zegt, zeg je automatisch daarna AfterShokz. Dit merk heeft zich goed weten te positioneren op dit gebied. De markt is dan ook nog eens flink aan het groeien. Hierdoor vliegen de producten van het bedrijf AfterShokz als warme broodjes over de toonbank. Je hebt verschillende soorten modellen van het bedrijf. De populairste en bekendste zijn: Aeropex, Xtrainerz, Titanium en Air. Deze komen toevallig allemaal terug in de lijst met beste bone conduction headphones. Dit is geen toeval (en nee we zijn niet gesponsord door dit bedrijf, helaas ?). Het zijn hele goede producten op het gebied van beengeleiding. Hieronder bekijk ik de diverse modellen uit deze serie.

AEROPEX (beste allround)

De Aeropex is het nieuwste model uit de serie. Het maakt, net zoals alle nieuwe AfterShokz modellen, gebruik van PremiumPitch 2.0. Dankzij deze (wederom) verbeterde technologie hoor je onder andere de bas en hoge volume beter. Het apparaat is ontworpen voor sporters en atleten. De Aeropex is door critici en fans enorm goed ontvangen en krijgt meer dan 400 geverifieerde vijf sterren beoordelingen. Het apparaat is verkrijgbaar in de kleuren blauw, rood, grijs en zwart. In tegenstelling tot de Titanium, is deze one size fits all. Een absolute aanrader voor een botgeleiding/beengeleiding koptelefoon. De Aeropex is waterdicht, maar je kan er niet mee zwemmen.

TITANIUM (Aanrader als eerste bone conduction koptelefoon)

De Titanium van AfterShokz is te koop in 2 maten: mini en standaard. Daarnaast kun je de AfterShokz Titanium kopen in de kleuren zwart, bordeauxrood, blauw, geel/groen en rood. De Titanium wordt gezien als de beste optie voor beginners en mensen die kennis willen maken met de bone conduction technologie. Je kan het apparaat met bluetooth koppelen aan je telefoon, waardoor je muziek kan luisteren en ook oproepen kan beantwoorden. Een echte aanrader voor ie

XTRAINERZ (Aanrader voor zwemmers en sporters)

De Xtrainerz versie staat bij ons in de top 3 beste beengeleiding koptelefoons, zonder twijfel. Op het apparaat zelf kan je namelijk 4GB aan muziekbestanden kwijt. Dit zijn dus tot 1200 (!!) nummers. Nadeel is wel dat je het niet kan koppelen met bluetooth. Je koopt dus een draadloze MP3-speler en Bone Conduction koptelefoon met eigen opslag. Geen fratsen, geen gedoe, maar gewoon een nieuwe muziekervaring. Hier houden wij wel van! Je kan er zelfs baantjes mee zwemmen! Voordeel is dat je er tot 8 uur actief muziek mee kan luisteren voordat de Xtrainerz weer aan de oplader moet. Een geweldig lange batterijduur.

AIR

Naast de bovenstaande drie soorten, kun je ook voor de Air gaan. Deze heeft de langste standy-tijd van alle vier de modellen. Ook deze koptelefoon koppel je eenvoudig aan je telefoon. Je speelt dus muziek af vanaf je telefoon. Het voordeel is dat je er ook oproepen mee kan beantwoorden. Dit model wordt gezien als het meest standaard model. Het krijgt dan ook meer dan 1300 vijfsterren-beoordelingen. Met name in de hardloop-community is dit model erg goed ontvangen!

Banner onder

Redactie

De redactie schrijft over alles wat met outdoor te maken heeft, in de breedste zin van het woord. Van artikelen over trailrunning tot de beste regenjassen van dit jaar. Meerdere keren per week staan er verse outdoor blogs voor jou klaar!

Wij schrijven onze teksten en reviews als onafhankelijke partij. Daarbij maken we soms gebruik van affiliate links. Meer hierover lees je in ons advertentiebeleid.


Plaats een reactie