Hieronder vind je een uitgebreid overzicht van alle aanbiedingen die je kan vinden tijdens Black Friday en Cyber Monday 2023. Om het iets makkelijker te maken om de deals te kunnen vinden hebben wij de sale aanbiedingen onderverdeeld in verschillende categorieën. Wil je alle deals bekijken? Bekijk dan alle aanbiedingen bij de bovenstaande webwinkels door op de buttons te klikken.

Kampeerwereld Black Friday

Kampeerwereld

Dutch Mud Men Black Friday

Dutch Mud Men

Landal Black Friday

Landal GreenParks

Bergfreunde Black Friday

Bergfreunde

Kamera Express Black Friday

Kamera-Express

Elektronica | Navigatie | Camera

Outdoor en elektronica gaan prima samen. Uiteraard kan je er ook voor kiezen om helemaal zonder deze extra’s op pad te gaan. Toch kan je mét misschien wel nog mooiere plekjes ontdekken en vastleggen. Hier vind je aanbiedingen van navigatiesystemen, drones, horloges en meer.

Kamperen

Hier vind je alle aanbiedingen die te maken hebben met kamperen. Alles wat te maken heeft met slapen zoals tenten, slaapzakken en matjes. Maar ook met koken en alle andere overige benodigdheden voor kamperen.

Slaapzakken

Slaapmatten

Veelgestelde vragen over Black Friday 2023

Wanneer zijn Black Friday en Cyber Monday in 2023?

Black Friday vindt plaats op vrijdag 24 november 2023. Cyber Monday volgt kort daarna op maandag 27 november 2023.

Welke categorieën zijn er te vinden tijdens Black Friday en Cyber Monday?

We hebben de aanbiedingen opgedeeld in verschillende categorieën zoals elektronica, navigatie, camera’s en kampeerbenodigdheden. Zo kun je eenvoudig vinden wat je zoekt.

Wat zijn de aanbiedingen in de categorie elektronica?

In de categorie elektronica vind je deals op producten zoals navigatiesystemen, drones, horloges en actioncamera’s. Deze kunnen handig zijn tijdens je outdooravonturen.

Kan ik aanbiedingen verwachten op kampeerspullen?

Ja, je kunt kortingen vinden op alles wat met kamperen te maken heeft. Denk aan slaapzakken, slaapmatten en tenten voor verschillende aantallen personen.

Welke webwinkels zijn er betrokken bij de Black friday 2023 deals?

De aanbiedingen zijn afkomstig van verschillende webwinkels zoals Bol.com, Kampeerwereld, Dutch Mud Men, Landal GreenParks, Bergfreunde en Kamera-Express.

Wat heeft Kampeerwereld in de aanbieding?

Kampeerwereld richt zich vooral op kampeerbenodigdheden. Hier kun je terecht voor slaapzakken, slaapmatten en kookgerei tegen aantrekkelijke prijzen.

Zijn er ook vakantieaanbiedingen?

Ja, Landal GreenParks doet ook mee. Hier kun je mooie kortingen verwachten op vakantieboekingen, wat ideaal is als je van de natuur wilt genieten.

Zijn er speciale deals bij Bol.com?

Bol.com is een van de deelnemende webwinkels en heeft diverse aanbiedingen, vooral op het gebied van outdoor elektronica en kampeerspullen.

Share to...