Dutch Mud Men webwinkel: Obstacle runs en trailrunning

dutch mud men

Wanneer je wel eens mee hebt gedaan aan een obstacle run in Nederland dan is de kans groot dat je de naam Dutch Mud Men voorbij hebt zien komen. Zij begonnen in 2012 met het lopen van obstacle runs. In dat jaar droegen ze ook de allereerste Dutch Mud Men shirts. In 2013 begonnen ze een kleine webshop en in 2016 kwam er een fysieke winkel. In deze blog lees je meer over Dutch Mud Men en de webwinkel.

Dutch Mud Men webwinkel

De Dutch Mud Men webwinkel is ontstaan in 2013. Wat begon als een kleine webwinkel is nu uitgegroeid tot een grote webwinkel met 50 verschillende merken in het assortiment en klanten in heel Europa. In de webwinkel vind je alles voor wanneer je mee wilt doen met een mud run, obstacle run of trail run. Ook wanneer je een “gewone” hardloper of triatleet bent vind je in de webwinkel kleding en schoenen. Ondanks dat de webwinkel flink is gegroeid, is de service net zo goed gebleven. Zo kan je altijd een eerlijk en goed advies krijgen, is er geen gedoe met garantie, kan je producten retouren wanneer ze niet bevallen en krijg je na het bestellen een track & trace nummer. Uiteraard kan je ook een bezoekje brengen aan de fysieke winkel in Lieshout.

Verzending en retouren

Bestel je op werkdagen voor 16:00 en woon je in Nederland of België? Dan heb je jouw bestelling de volgende dag in huis. Soms kan het wel zo zijn dat er een dag vertraging is. Je kan jouw bestelling makkelijk volgen via een track en trace code. Bij bestellingen boven de €50,- betaal je geen verzendkosten in Nederland, België en Duitsland. Is het bestelbedrag lager? Dan betaal je in Nederland €4,95 verzendkosten en in België en Duitsland €6,95. Past het bestelde product toch niet en wil je het retour sturen? Dan zijn de retourkosten €5,95 in Nederland. Je kunt een product tot 100 dagen retour sturen.

Het assortiment

In de Dutch Mud Men webwinkel vind je producten van maar liefst 50 verschillende merken. Je kan in de webwinkel terecht voor schoenen, kleding, elektronica, uitrusting, voeding, lichaamsverzorging en producten die het herstel van het lichaam na een wedstrijd of (zware) training bevorderen. Ook zijn er verschillende trainingsmaterialen toegevoegd aan het assortiment.

Dutch Mud Men sale

Onder SALE vind je het hele jaar door aanbiedingen in de Dutch Mud Men webwinkel. Vaak vind je hier wel honderden afgeprijsde artikelen in verschillende categorieën. Bij de meeste producten die je hier ziet staan geldt wel op=op. Zie je een product in jouw maat staan? Wacht dan niet te lang!

Dutch Mud Men
Banner onder

Redactie

De redactie schrijft over alles wat met outdoor te maken heeft, in de breedste zin van het woord. Van artikelen over trailrunning tot de beste regenjassen van dit jaar. Meerdere keren per week staan er verse outdoor blogs voor jou klaar!

Wij schrijven onze teksten en reviews als onafhankelijke partij. Daarbij maken we soms gebruik van affiliate links. Meer hierover lees je in ons advertentiebeleid.


Plaats een reactie