Bever: Webwinkel voor Sport, Outdoor en Kamperen

bever

Wanneer je de gemiddelde Nederlander vraagt naar een outdoor winkel, dan is de kans groot dat ze Bever benoemen. Dit is misschien wel de meest bekende outdoor winkel in Nederland. Naast de webwinkel zijn er ook meerdere fysieke winkels die je kan bezoeken in Nederland. De Flagshipstores zijn de grootste Bever winkels. Deze vind je in Amsterdam, Leidschendam, Houten en Rotterdam. In totaal zijn er 40 Bever winkels in Nederland.

Verzending en retourneren

Bestel je voor meer dan €25,-? Dan zijn de verzendkosten gratis. Bij bestellingen onder dit bedrag betaal je €4,95 aan verzendkosten. De levertijd van de producten is afhankelijk van de locatie van de voorraad, bijvoorbeeld in het magazijn, in één van de verschillende Bever winkels óf bij de leverancier. Komen de producten uit het magazijn, dan wordt de bestelling (wanneer je voor 22:00 besteld) de volgende (werk)dag bezorgd. De levering vanuit de Bever winkel duurt maximaal 9 werkdagen. Bij een levering vanuit de leverancier kan de levertijd verschillen per merk. Vaak duurt de levering wel langer. Tijdens de coronaperiode heb je 50 dagen om de aankoop te retourneren. Ben je Bever Buitenvriend? Dan heb je zelfs 365 dagen om over je aankoop na te denken. Breng je het product retour in één van de winkels? Dan hoef je niks te betalen. Je kan ook retourneren via Homerr (€3,95) of PostNL (€3,95).

Assortiment

Bever heeft een ruim assortiment voor sporters (hardlopen, wandelen, watersport, klimmen, skaters, wintersport, fietsen), voor kampeerders en voor buitenmensen. Ben je op zoek naar producten van een bepaald merk? Er worden veel verschillende merken verkocht via Bever.

Bever

Bever sale

Het hele jaar door vind je aanbiedingen onder SALE in de webwinkel. Hier vind je altijd duizenden afgeprijsde artikelen in verschillende categorieën. Ook kan je altijd in kijkje nemen bij de acties. Hier vind je de korting die je krijgt wanneer je meerdere artikelen koopt van een bepaald merk of een bepaald product. Denk aan combi-deals, 2e halve prijs en meer van deze acties.

Banner onder

Redactie

De redactie schrijft over alles wat met outdoor te maken heeft, in de breedste zin van het woord. Van artikelen over trailrunning tot de beste regenjassen van dit jaar. Meerdere keren per week staan er verse outdoor blogs voor jou klaar!

Wij schrijven onze teksten en reviews als onafhankelijke partij. Daarbij maken we soms gebruik van affiliate links. Meer hierover lees je in ons advertentiebeleid.


Plaats een reactie