Buitenspeelgoed: Voor op vakantie en thuis

buitenspeelgoed

Voor kinderen is het gezond en goed om regelmatig lekker buiten actief te zijn. Met al het buitenspeelgoed dat er op de markt is gaan kinderen met plezier buitenspelen! Niet alleen kinderen kunnen zich hier goed mee vermaken… 😉 Leuk voor op de camping tijdens een kampeervakantie, voor tijdens een stranddag, aan een recreatieplas of gewoon in de wijk!

Kubb: Ons favoriete buitenspeelgoed

Kubb is een geweldig spel voor zowel kinderen als volwassenen. Dit spel kan je bijna overal wel spelen: Op het strand, op het gras en zelfs in de sneeuw. Je probeert met werpstokken alle paaltjes (ook wel torens) van de tegenstander om te gooien. Wanneer alle torens van de tegenstander omgegooid zijn hoef je alleen nog maar de koning in het midden om te gooien om te kunnen winnen! Je kan dit spel 1 tegen 1 spelen tot 6 tegen 6. Het spel is wel verslavend leuk. Na het eerste potje volgen er vaak nog véél meer potjes.

Outdoor Play Kubb game

22,99
Prijs gecheckt op 20 september 2023 23:24

Inline skates, rolschaatsen, skateboards en longboards

Wanneer de lente weer begint en de straten na een regenvrije periode weer helemaal droog zijn kriebelt het om de skates, rolschaatsen, skateboards en longboards weer tevoorschijn te halen. Wanneer je sportief bent en graag lange afstanden af wil leggen kan je kiezen voor inline skates. Met rolschaatsen kan je juist meer kunstjes doen. Skateboards zijn bedoeld om mee te springen en stunten in het skatepark. Longboards zijn juist gemaakt om langere afstanden af te leggen en meer snelheid te maken. Bekijk alle skates, rolschaatsen, skateboards en longboards in de Bever webwinkel.

Fila Crossfit 84 Skates Zwart

104,96
Bever.nl
Prijs gecheckt op 20 september 2023 23:24

Stoepkrijt

Met stoepkrijt kan je alle kanten uit. Zo kan je de mooiste creatieve en kleurrijke kunstwerken maken in de buitenlucht. Met speciale krijtspray kan je jouw eigen graffiti kunstwerk maken. Stoepkrijt kan je ook gebruiken om een spannende speurtocht uit te zetten met verschillende uitdagende opdrachten. Verder kunnen kinderen stoepkrijt ook gebruiken om spellen te spelen, zoals landjepik of landje veroveren twister en hinkelen. Er zijn echt enorm veel ideeën te vinden met stoepkrijt.

Stoepkrijt 50 Stuks

★★★★★
9,95
Prijs gecheckt op 21 september 2023 08:39

Springtouwen

Waar springtouwen de laatste jaren steeds populairder geworden is als conditietraining (zelfs verkrijgbaar met ingebouwde teller), is het natuurlijk ook een ideale activiteit tijdens het buitenspelen. Het mag dus niet ontbreken in onze lijst met buitenspeelgoed. Met een lang springtouw kunnen kinderen zich iedere pauze goed vermaken met klasgenootjes. Ken je het volgende touwspringliedje nog? “In spin, de bocht gaat in, uit spuit, de bocht gaat uit”.

Springtouw Lang 10 meter gekleurd GROEN

★★★★★
14,95
Prijs gecheckt op 21 september 2023 08:39

Elastieken

Wie kent dit nog: “Tip tap top, erin eruit erop”. Elastieken is een spel dat nu iets minder populair is maar wat kan zorgen voor uren speelplezier. Een lus van zo’n 3 meter elastiek wordt hierbij om de benen van twee kinderen gespannen. Andere kinderen kunnen figuren springen. Om het moeilijker te maken kan je het elastiek steeds iets hoger spannen of steeds lastigere oefeningen proberen uit te voeren. In het boek elastiekspelletjes vind je allerlei leuke ideeën.

Springelastiek / elastiekenspel (elastisch springtouw) 10 meter LILA / PAARS met glitter

7,50
Prijs gecheckt op 21 september 2023 08:39
Banner onder

Redactie

De redactie schrijft over alles wat met outdoor te maken heeft, in de breedste zin van het woord. Van artikelen over trailrunning tot de beste regenjassen van dit jaar. Meerdere keren per week staan er verse outdoor blogs voor jou klaar!

Wij schrijven onze teksten en reviews als onafhankelijke partij. Daarbij maken we soms gebruik van affiliate links. Meer hierover lees je in ons advertentiebeleid.


Plaats een reactie