ACSI CampingCard: Nummer 1 kortingskaart voor kampeerders

ACSI CampingCard

Wij hebben meerdere jaren in een kampeerbus en camper gewoond en gereisd met ACSI CampingCard. Daar lees je in de blog Overwinteren in Spanje meer over. Het eerste jaar hebben we met de kampeerbus gereisd langs de Franse kust via de Spaanse kust naar Portugal. Uiteraard hebben we – voordat we weg gingen – een ACSI CampingCard aangeschaft. Hiermee kan je namelijk in het laagseizoen tot wel 60% besparen per nacht. Wij hebben tijdens onze reis een stuk voordeliger kunnen kamperen op meerdere campings met deze kaart.

ACSI CampingCard: Alles over dé kortingskaart voor kampeerders

Schaf je de CampingCard ACSI aan? Dan krijg je niet alleen de welbekende kortingskaart. Naast de CampingCard ACSI kortingskaart krijg je namelijk ook een tweedelige gids en een mini-atlas met de deelnemende campings. Ook krijg je een extra bijlage met de ACSI Klein & Fijn campings. Ook op deze campings krijg je korting met de ACSI kortingskaart. In de tweedelige gids vind je een korte beschrijving van de maar liefst 3.000 deelnemende campings. Zo kan je jouw reis van tevoren extra goed plannen.

ACSI CampingCard

Combinatie van de ACSI kaart en de camperplaatsen gids

Naast de CampingCard ACSI kan je ook de CampingCard ACSI & Camperplaatsen aanschaffen. Je krijgt dan naast de ACSIkaart en de bijbehorende extra’s een speciale Camperplaatsen-gids. Je krijgt dan een overzicht van maar liefst 9.000 camperplaatsen door heel Europa die geselecteerd zijn door Facile Media. Facile Media begon met campergidsen en is uitgegroeid tot een online platform voor Europese camperaars. In de Facile Media app vind je meer dan 13.000 gecontroleerde camperplaatsen in Europa.

Verschillende ACSI abonnementen

Er zijn twee verschillende abonnementen verkrijgbaar. Met een abonnement krijg je ieder jaar de nieuwste versie van de ACSI kaart en de campinggids. Deze krijg je jaarlijks voor kerst binnen. Zodat je meteen kan beginnen met het plannen van je volgende reis. Naast het standaard abonnement met de kortingskaart en de campinggids heb je ook een ACSI Camping Card & Camperplaatsen abonnement. Dit abonnement is ideaal wanneer je van plan bent om met de camper door Europa te gaan reizen. Er staan namelijk ook allemaal extra camperplaatsen in.

Wat zijn de voordelen van een abonnement? Bij een abonnement heb je een abonnementsvoordeel. Je krijgt namelijk 18% korting op de aanschaf van de ACSI kaart en gids en 13% korting op de ACSI CampingCard & Camperplaatsen.
Bekijk hier alle abonnementen.

ACSI-apps: Dit zijn de drie verschillende apps die je kunt gebruiken

Er zijn drie verschillende ACSI apps waar je als kampeerder gebruik van kunt maken. Dit zijn de ACSI Campings Europa-app, de ACSI Klein & Fijn kamperen-app en de CampingCard ACSI-app (ieder jaar weer net anders en alleen verkrijgbaar in combinatie met een ACSI campinggids. Voor alle drie de apps betaal je jaarlijks een kleine bijdrage. Dit is echter niet veel wanneer je kijkt naar wat je ervoor terug krijgt. Bekijk hier het overzicht van de verschillende apps.

Bekijk de onderstaande video voor een uitleg van de verschillende apps. Je ziet dan precies hoe je de apps kunt gebruiken tijdens jouw reis of tijdens het plannen van jouw reis.

Bekijk ook ACSI verzekeringen en ACSI reizen

ACSI is onder de meeste kampeerders vooral bekend om de ACSI campinggids en om de CampingCard. Er zijn echter meerdere ACSI websites, naast de webshop.acsi.eu website heb je namelijk ook een ACSI verzekeringen en een ACSI reizen website. Op de ACSI reizen website vind je meerdere georganiseerde groepsreizen in Europa. Je kan kiezen voor Actief, Avontuurlijk, Winterzon, Klein en Fijn, rondreizen of reizen met een ander thema. Eén ding hebben alle reizen gemeen. Het zullen namelijk allemaal onvergetelijke en prachtige reizen worden.

Banner onder

Redactie

De redactie schrijft over alles wat met outdoor te maken heeft, in de breedste zin van het woord. Van artikelen over trailrunning tot de beste regenjassen van dit jaar. Meerdere keren per week staan er verse outdoor blogs voor jou klaar!

Wij schrijven onze teksten en reviews als onafhankelijke partij. Daarbij maken we soms gebruik van affiliate links. Meer hierover lees je in ons advertentiebeleid.


Plaats een reactie