Bo-Camp pannenset voor op de camping

Bo-Camp pannenset

De meeste camping pannensets die bij Bever verkrijgbaar zijn (maar liefst 8 sets), zijn van het merk Bo-Camp. Er zijn sets speciaal voor trekkers (de Explorer, zevendelige en de Outdoor pannenset) en er zijn sets voor kampeerders die op één plek blijven.

Explorer Bo-Camp pannenset

Van Bo-Camp heb je de Explorer vierdelige camping pannenset. De outdoor pannenset die zeer geschikt is voor trekkers bestaat uit vier kookpannen met deksel en een koekenpan. Deze set is verkrijgbaar in twee verschillende maten, waaronder een XL-versie. De Explorer pannenset is lichtgewicht en makkelijk op te bergen. Onder andere doordat je de steel van de pan kan inklappen. Je kan de pan gebruiken op een benzinebrander.

Bo-Camp - Pannenset - Explorer - 4-Delig - Hard anodized

69,99
Prijs gecheckt op 3 oktober 2023 01:25

Bo-Camp - Pannenset - Explorer XL - 4-Delig - Hard anodized

89,99
Prijs gecheckt op 3 oktober 2023 01:25

Rondo kampeer pannenset

Er zijn twee verschillende driedelige rondo pannensets met enkel kookpannen verkrijgbaar. De ene pannenset is gemaakt van lichtgewicht aluminium, de andere van stevig carbonstaal. Beide sets zijn te gebruiken op verschillende warmtebronnen en hebben een anti-aanbaklaag. Omdat deze pannensets zwaarder zijn dan de explorer en outdoor sets én omdat ze minder makkelijk op te bergen zijn, zijn deze sets minder geschikt voor trekkers.  

Bo-Camp Rondo Pannenset Zwart

39,50
Bever.nl
Prijs gecheckt op 3 oktober 2023 01:25

De Bo-Camp Pannenset Rondo 3-Delig Carbonstaal is een stevige 3-delige pannenset. Deze kookpannen zijn gemaakt van stevig carbonstaal. Daarnaast is iedere pan voorzien van hittebestendige handgrepen, een antiaanbaklaag en een deksel. De pannen zijn te gebruiken op gas, keramische en elektrische warmtebronnen.

Bo-Camp Rondo 3-Delig Pannenset Zwart

31,95
Bever.nl
Prijs gecheckt op 3 oktober 2023 01:25

De Pannenset Rondo 3-Delig Aluminium is een driedelige pannenset. Deze kookpannen zijn gemaakt van lichtgewicht aluminium. Daarnaast is iedere pan voorzien van comfortabele en hittebestendige handgrepen, een antiaanbaklaag en een deksel. De set is te gebruiken op gas, keramische en elektrische warmtebronnen.

Elegance Bo-Camp pannenset

De Elegance camping pannenset is verkrijgbaar als een driedelige of een tweedelige pannenset. Je kan de pannen makkelijk in elkaar opbergen om op die manier ruimte te besparen. Ook de handgrepen kan je inklappen om zo meer ruimte te kunnen besparen. Beide sets zijn gemaakt van RVS. Op smalle gaspitjes zijn de pannen ideaal, dit komt omdat ze smal en hoog zijn.

Pannenset elegance compact 3

59,99
Vrijbuiter.nl
Prijs gecheckt op 24 januari 2022 12:06

Bo-Camp - Pannenset - Elegance Compact 2 - 2-Delig - RVS

54,99
Prijs gecheckt op 3 oktober 2023 01:25

Outdoor pannenset

Koken boven een kampvuur of op een outdoor kooktoestel? Dat kan met deze outdoor pannenset. De set bestaat uit twee kookpannen en één koekenpan. Bij de pannen is een stevige handgreep meegeleverd. Omdat de pannen makkelijk in elkaar passen zijn ze makkelijk mee te nemen tijdens het reizen.

Bo-Camp - Urban Outdoor - Pannenset - Outdoor - 4-Delig

49,99
Prijs gecheckt op 3 oktober 2023 01:25

Camping pannenset met keramische coating 7-delig

De zevendelige keramische coating camping pannenset is gemaakt van aluminium. Dit materiaal zorgt ervoor dat de pannenset lichtgewicht is. Een ideale pannenset voor trekkers dus. De keramische coating zorgt voor een goed werkende antiaanbaklaag in de pan. De set bestaat uit twee koekenpannen en drie kookpannen. Ook krijg je er een speciale afgietdeksel en een pannengreep bij. Je kan de camping pannenset makkelijk opbergen in de beschermhoes.

Bo-Camp - Pannenset - Camping - 7-Delig - Keramische coating

99,99
Prijs gecheckt op 3 oktober 2023 01:25

Bo-Camp - Pannenset - Trekking - 5-Delig - Keramische coating

81,99
Prijs gecheckt op 3 oktober 2023 01:25
Banner onder

Redactie

De redactie schrijft over alles wat met outdoor te maken heeft, in de breedste zin van het woord. Van artikelen over trailrunning tot de beste regenjassen van dit jaar. Meerdere keren per week staan er verse outdoor blogs voor jou klaar!

Wij schrijven onze teksten en reviews als onafhankelijke partij. Daarbij maken we soms gebruik van affiliate links. Meer hierover lees je in ons advertentiebeleid.


Plaats een reactie