Kookset voor survival en bushcraft

Kookset voor survival en bushcraft

Wij schrijven onze teksten en reviews als onafhankelijke partij. Daarbij maken we soms gebruik van affiliate links. Meer hierover lees je in ons advertentiebeleid.

Outdoor koken tijdens survival en bushcraft? Dan heb je een vrij basic kookset voor survival en bushcraft nodig waar je alle kanten mee uit kan. Bij de Decathlon en Amazon vind je een speciale kookset van het merk Pathfinder. In deze set vind je alles wat je maar nodig hebt om te koken tijdens het survivallen of tijdens het bushcraften.

Lees ook: Gevriesdroogde maaltijden voor survival- en trektochten.

Campfire survival kookset met waterfles

Pathfinder is een survival- en overlevingsschool in Ohio. Achter deze survivalschool zit de bekende Dave Canterbury, een auteur én overlevingsdeskundige. Je kan hem ook kennen van de tv-show Dual Survival die werd uitgezonden op Discovery Channel.

Kookset voor survival en bushcraft: Campfire survival met waterfles

Het Campfire survival met waterfles kooksysteem van Pathfinder bestaat uit verschillende onderdelen gemaakt van RVS. Hieronder vind je de onderdelen van de kookset. De totale set weegt 1368 gram. 

  • Veldfles + deksel + hanger (niet geschikt voor hete vloeistoffen)
  • Aanmaakpads
  • Spork
  • Gasstel
  • Firesteel
  • Draagtas

Campstove complete kit BioLite

De Campstove complete kit van BioLite is een perfecte kookset voor survival en bushcraft. Als brandstof kan je gebruik maken van materialen die je in de natuur kan vinden, denk aan takjes, dennenappels en houtsnippers. In de complete kit vind je een CampStove, waterkokerpot, koffiepress en grill. Terwijl je kookt genereer je elektriciteit waar je apparaten mee kan opladen via USB. Deze set is licht qua gewicht waardoor je hem makkelijk mee kan nemen, ook tijdens een trektocht.

22-delige kookset voor survival en bushcraft van Hikr

Van het merk Hikr vind je een 22-delige kookset die vrij licht is qua gewicht (750 gram). Ideaal dus als kookset voor survival en bushcraft, maar ook voor trektochten. Deze kookset is geschikt voor 2 à 3 personen. De set bestaat uit een koekenpan, kookpan met deksel, 2 borden, een opscheplepel, een pollepel, een gasbrander, 2 vorken, lepels en messen, 2 RVS drinkbekers, een afwasspons, clipje, opbergnet, hoes voor de gasbrander en twee bestek opbergzakjes.


Categorie: Koken, Survival

Redactie

De redactie schrijft over alles wat met outdoor te maken heeft, in de breedste zin van het woord. Van artikelen over trailrunning tot de beste regenjassen van dit jaar. Meerdere keren per week staan er verse outdoor blogs voor jou klaar!
Share to...