Hema fietsshirts: Fietsshirt met tompouce

tompuche hema shirt wielrennen fietsen

Vanaf vandaag kan je bij de Hema verschillende fietsshirts kopen. In samenwerking met het fietskledingmerk AGU is er een limited edition wielrenshirt collectie op de markt gebracht. Hema is de trotse sponsor van Team Jumbo-Visma Cycling. Er zijn fietsshirts voor volwassenen en voor kinderen verkrijgbaar. Onze favoriet? Natuurlijk het fietsshirt met tompouce! ?

Over de Hema fietsshirts

De shirts zijn verkrijgbaar in unisex modellen voor volwassenen en kinderen. Er zijn vier verschillende unieke designs. De shirts hebben korte mouwen en een ritsje in de hals. Het shirt kruipt niet omhoog tijdens het fietsen dankzij de elastieken onderkant en de siliconen strip aan de achterkant. Er zijn drie achterzakken waar je eten voor onderweg of je smartphone in kan bewaren. Er zijn verschillende delen van de stof met een open mesh-structuur. Hierdoor ademt de stof goed tijdens het sporten. Bij de shirts geldt op=op. Het is dus slim om er snel bij te zijn! De shirts voor volwassenen kosten €35,- en de shirts voor kinderen kosten €25,-.

Fietsshirt tompouce

Onze favoriet is de tompouce variant. Een zwart fietsshirt bedrukt met allemaal tompoucen. Leuk detail: Het boordje van het shirt is tompouce-roze.

Champagne wielrenshirt

Het champagne wielrenshirt is aan de bovenkant geel van kleur en heeft naar beneden toe een kleurverloop naar zwart. Op de voorkant van het shirt zie je gele bubbeltjes. De achterkant van het shirt is dezelfde kleur en is bedrukt met een champagnefles die uit de achterzakken lijkt te komen. Ook zie je hier op een achterzak de Eifeltoren.

Fietsshirt berg rood

Er is ook een wit fietsshirt verkrijgbaar met rode cirkels, vierkanten en vijfhoeken. De bolletjestrui uit de Tour de France (voor de leider in het bergklassement) maar dan met een knipoog! Leuk voor de beste klimmer in jouw vriendengroep?

TJV replica shirt

Het laatste wielrenshirt is een replica van het Team Jumbo-Vista shirt. Dit shirt heeft een honinggraatdessin. Op de schouders vind je een geel kleurvlak en de uiteinden van de mouwtjes zijn rood van kleur. Op de achterzakken zie je weer een afbeelding van de Eifeltoren en van het Team Jumbo-Vista logo.

Banner onder

Gobikepacking

Gobikepacking is onze Bikepacking-afdeling. Ooit was dit een losse website. Tegenwoordig is het een onderdeel van Outdoornow. Alle artikelen geschreven in deze categorie vallen onder bikepacking. Deze tak van sport is ideaal voor een lichtbepakte korte fietsreis.

Wij schrijven onze teksten en reviews als onafhankelijke partij. Daarbij maken we soms gebruik van affiliate links. Meer hierover lees je in ons advertentiebeleid.


Plaats een reactie