Home » Het OERRR programma voor kinderen van Natuurmonumenten Nederland

Het OERRR programma voor kinderen van Natuurmonumenten Nederland

OERRR Natuurmonumenten

Het OERRR programma is speciaal voor kinderen. Onder het mom van “ieder kind in Nederland heeft recht op natuur” heeft Natuurmonumenten dit programma in leven geholpen. Het programma is speciaal voor  jonge kinderen van 0 tot 12 jaar. OERRR is actief als sponsor van diverse grote projecten, en biedt ook diverse lespakketten aan voor op scholen. Wie zich aanmeldt voor het programma helpt de natuur, krijgt een leuk welkomstcadeau, korting op natuuruitjes en kan spelen bij Speelnatuur. Voor grote gezinnen zijn er voordelige abonnementen beschikbaar.

Wat is OERRR precies?

OERRR is het kinderprogramma van Natuurmonumenten Nederland. Het programma is speciaal voor kinderen van 0 tot 12 jaar. Kinderen ontdekken met OERRR hoe ze natuur en dieren kunnen helpen. Inmiddels zijn er al meer dan 200.000 kinderen aangesloten bij het programma. Meer informatie over het programma kun je bekijken via de officiële website en via de OERR Facebookpagina.

Voordelen

Aan een abonnement  op OERR zitten voordelen voor kinderen én voor het hele gezin.

  • Kinderen krijgen een passend welkomstcadeau. Dit is per leeftijdscategorie verschillend
  • Via de post elk seizoen de beste tips om de natuur in Nederland te ontdekken
  • Kinderen kunnen spelen op Speelnatuur locaties in het gehele land
  • Ouders ontvangen vaak mailtjes met de laatste kinderen outdoor inspiratie.
  • Route-app met meer dan 300 wandelroutes en fietsroutes
  • 30% korting op diverse uitjes in Nederland
  • 10% korting op artikelen in de Natuurmonumenten webshop
  • Op sommige plekken bij natuurgebieden moet je tegen betaling parkeren. Met een OERRR lidmaatschap kan dit gratis.
  • Hoge korting bij o.a. Landal vakantieparken
  • Individueel lidmaatschap per kind mogelijk

Speelnatuur voor kinderen

OERRR heeft diverse mooie speellocaties voor kinderen verspreid over het gehele land. Dit wordt Speelnatuur genoemd. Het gaat hier om speelplekken waar spelen en natuur hand in hand gaan. Je kan hier de natuur ruiken, voelen en proeven. Op de officiële website van Natuurmonumenten zie je altijd een actueel overzicht van locaties die voor kinderen extra leuk zijn. Op het moment van schrijven zijn dit al meer dan 320 locaties!

sale
nv-author-image

De redactie schrijft over alles wat met outdoor te maken heeft, in de breedste zin van het woord. Van artikelen over trailrunning tot de beste regenjassen van dit jaar. Meerdere keren per week staan er verse outdoor blogs voor jou klaar!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


Wij schrijven onze teksten en reviews als onafhankelijke partij. Daarbij maken we soms gebruik van affiliate links. Meer hierover lees je in ons advertentiebeleid.