Indoor en outdoor OCR trainingslocaties in Nederland

Indoor en outdoor OCR trainingslocaties in Nederland

Wil jij het hele jaar door kunnen trainingen voor obstacle runs? Dan kan je in Nederland op verschillende plekken terecht bij zowel indoor en outdoor OCR trainingslocaties. Wij hebben een aantal van deze locaties op een rij gezet in deze blog. Heb je een aanvulling op deze lijst met indoor en outdoor OCR trainingslocaties in Nederland? Neem dan contact met ons op via ons contactformulier of laat een reactie achter onder deze blog!

Indoor en outdoor OCR trainingslocaties in Nederland

Sinds survivalruns en obstacle running steeds populairder is geworden en er steeds meer wedstrijden werden georganiseerd, steeg ook het aanbod van indoor en outdoor OCR trainingslocaties in Nederland. Hier kan je bijvoorbeeld wekelijks of ééns in de zoveel tijd gaan trainen. Ook is het leuk om je aan te sluiten bij een OCR-vereniging of een survivalrunvereniging. Vaak geven ze hier uitdagende hardloop- en klim/hindernistrainingen. Hierdoor sta je nog beter voorbereid aan de start van de volgende obstacle run.

Indoor OCR trainingslocaties

Wil jij in de herfst en in de winter wanneer het buiten koud en nat is liever binnen trainen? Dan kan je terecht bij de volgende indoor OCR trainingslocaties. Family Fit Indoor Survival, Tough Ground, Obstacle Skillz, BOK Den Haag, de Bunk’r en Strong Viking Lab.

Home of Heroes – Buggenum

Home of Heroes in Buggenum (Limburg) is een indoor OCR trainingslocatie waar je deel kan nemen aan trainingen of vrij kan komen trainen. In deze trainingslocatie vind je verschillende soorten obstakels die je tijdens een wedstrijd of evenement ook tegen kan komen. Deze obstakels hebben meerdere moeilijkheidsgraden waardoor je ook als beginnende obstaclerunner goed gebruik kan maken van deze trainingslocatie.

Leuk weetje: De obstakelbaan van Home of Heroes in Buggenum is de grootste indoor obstakelbaan van de Benelux. In deze locatie vind je meer dan 40 verschillende obstakels.

Outdoor OCR trainingslocaties

Hoewel het aantal indoor OCR locaties steeds meer stijgt, zijn er nog altijd een stuk meer outdoor OCR trainingslocaties waar je het hele jaar door terecht kan.

Schipper Bootcamp – Hazerswoude Rijndijk

In Hazerswoude-Rijndijk vind je Schipper Bootcamp. Hier kan je terecht voor personal training, maar ook voor OCR trainingen voor kinderen en volwassenen. Er zijn bootcamp trainingen voor beginners als voor gevorderden. Het maakt dus niet uit welk niveau je nu hebt.

Survivalbaan Best of Bootcamp – Best & Son en Breugel

Ten noorden van Eindhoven vind je een survivalbaan waar je terecht kan vanaf 7 jaar. Woon je in de buurt? Dan kan je als lid meedoen aan de survivalbaanlessen. De survivalbaan bestaat uit verschillende obstakels die je ook tegen kan komen tijdens een obstacle- of survivalrun. Het parcours loopt trouwens door het bos. Hierdoor ben je lekker in de natuur aan het sporten.

Banner onder

Redactie

De redactie schrijft over alles wat met outdoor te maken heeft, in de breedste zin van het woord. Van artikelen over trailrunning tot de beste regenjassen van dit jaar. Meerdere keren per week staan er verse outdoor blogs voor jou klaar!

Wij schrijven onze teksten en reviews als onafhankelijke partij. Daarbij maken we soms gebruik van affiliate links. Meer hierover lees je in ons advertentiebeleid.


Plaats een reactie