Mythische fietstochten in Europa | Lonely Planet

Wij schrijven onze teksten en reviews als onafhankelijke partij. Daarbij maken we soms gebruik van affiliate links. Meer hierover lees je in ons advertentiebeleid.

Op 7 augustus 2020 is het reisboek Mythische fietstochten in Europa van Lonely Planet verkrijgbaar op Bol.com. Via Bol.com kan je makkelijk alvast een exemplaar reserveren. Al eerder is het boek Mythische fietstochten in de wereld uitgekomen. Ook bestaan er in dezelfde Lonely Planet serie Mythische autotochten in de wereld en Mythische trektochten in de wereld. Benieuwd naar het nieuwste boek in deze serie? Lees dan snel verder!

Mythische fietstochten in de wereld

In maart 2018 verscheen de Nederlandse uitgave van Epic Rides around the World. Het boek bestaat uit 328 pagina’s met illustraties. In dit boek vind je 200 verschillende routes over alle continenten van de wereld. De fietstochten zijn onderverdeeld in verschillende “categorieën”. Zo vind je fietsuitstapjes die geschikt zijn voor de hele familie, stedentrips en langere fietstochten. De reviews zijn positief en in bijna alle recensies lees je dat mensen het een prachtig boek vinden. Ook de Ronde van Vlaanderen en andere klassiekers hebben een plekje gekregen in dit boek. Je vind in dit boek 19 verschillende routes in Europa. Bekijk vooral ook het inkijkexemplaar op Bol.com om een goed beeld te krijgen van de inhoud van het boek. Wij verheugen ons nu al op het boek Mythische fietstochten in Europa!

Amazon

Mythische fietstochten in Europa: Verken de meest indrukwekkende fietsroutes in Europa

29,99
2 nieuw vanaf €29,99
1 tweedehands vanaf €67,55
Gratis verzending
Amazon.nl
Prijs gecheckt op 14 juni 2024 11:12

Mythische fietstochten in Europa

Na het bekijken van het inkijkexemplaar van Mythische fietstochten in de wereld kunnen wij niet wachten tot het boek Mythische fietstochten in Europa uitkomt. Zeker nu in deze coronatijd gaan wij – en waarschijnlijk velen met ons – toch liever dichter bij huis op vakantie. Dit boek is dus ideaal! Er staan routes in die enkele uren duren of zelfs een maand of langer. In het boek vind je makkelijke en uitdagende routes. Enkele voorbeelden van routes: Kunstroute in Kopenhagen, Beierse biertocht, en de Trans-Dolomiti in Italië. Ook dit boek zal bestaan uit 328 pagina’s. De echte sportfanaten kunnen hun collectie eventueel ook uitbreiden met het boek Epic runs of the world.

Mythische fietstochten in Europa

★★★★★
29,99
Bol.com
Prijs gecheckt op 14 juni 2024 11:12

Nederlands | Druk: 1 | Hardcover | 9789401465458 | 320 pagina's


Gobikepacking

Gobikepacking is onze Bikepacking-afdeling. Ooit was dit een losse website. Tegenwoordig is het een onderdeel van Outdoornow. Alle artikelen geschreven in deze categorie vallen onder bikepacking. Deze tak van sport is ideaal voor een lichtbepakte korte fietsreis.
Share to...