Odlo fietskleding

Wij schrijven onze teksten en reviews als onafhankelijke partij. Daarbij maken we soms gebruik van affiliate links. Meer hierover lees je in ons advertentiebeleid.

Het merk Odlo staat bij veel mensen bekend om de warme onderkleding voor tijdens het sporten in de herfst en winter. Naast onderkleding hebben ze een hele uitgebreide collectie met kleding voor allerlei verschillende sporten, waaronder fietskleding. In de collectie met fietskleding vind je kleding en accessoires voor alle seizoenen. Wij hebben een aantal van onze favoriete Odlo fietskleding items op een rij gezet.

Odlo fietsbroeken

In de webwinkel vind je één lange fietsbroek. De zeroweight ceramiwarm fietslegging die speciaal ontworpen is voor ritten in winters weer. In de broek zijn stoffen verwerkt die ervoor zorgen dat de warmte goed wordt vastgehouden. De elastische stoffen die zijn gebruikt maken de broek aerodynamisch en zorgen voor genoeg bewegingsvrijheid. Naast deze lange fietsbroek zijn er ook een aantal driekwart fietsbroeken en korte fietsbroeken verkrijgbaar. Het summer splash fietsbroekje is verkrijgbaar in vijf verschillende kleuren en is speciaal gemaakt voor de warme zomerdagen. Het broekje is ook extra kort. De broek kan ook gebruikt worden als fietsonderbroek. Voor bikepacking tochten zijn er ook twee verschillende fietsshorts verkrijgbaar.

Fietsjassen

In de webwinkel vind je verschillende fietsjassen. De waterbestendige dual dry fietsjas is vooral geschikt voor ritten in de lente en de zomer, eventueel zou je ook voor de bodywarmer kunnen kiezen. Ben je op zoek naar een waterdichte fietsjas? Kijk dan zeker naar de waterdichte aegis 2,5 l jas. Deze jas is licht, waterdicht (waterkolom van maar liefst 20.000 mm) en winddicht. De jas is geschikt om te dragen tijdens verschillende sporten. Op de jas vind je ook een capuchon. Een nadeel is dat de jas niet erg aerodynamisch is.

Fietsshirts, baselayers en tussenlagen

Ook voor het bovenlichaam vind je verschillende soorten shirts. Voor de warmere dagen vind je Odlo fietsshirts. In de herfst en winter kan je kiezen voor één van de vele base layers. Dit zijn lagen die je direct op de huid draagt. Deze lagen nemen vocht op, zijn ademend en zorgen ervoor dat je lekker warm blijft. Ook zijn er verschillende tussenlagen verkrijgbaar die je over de base layer draagt. Ook deze tussenlagen hebben weer een verwarmend en ademend vermogen.  

Accessoires

Naast fietskleding zijn er ook verschillende accessoires verkrijgbaar in de webwinkel. Zo is er een speciale ceramiwarm muts verkrijgbaar die je onder je helm kan dragen. Is het koud weer? Dan kan je ook handschoenen, armwarmers, fietsschoenhoezen en warme sokken.


Categorie: Bikepacking

Gobikepacking

Gobikepacking is onze Bikepacking-afdeling. Ooit was dit een losse website. Tegenwoordig is het een onderdeel van Outdoornow. Alle artikelen geschreven in deze categorie vallen onder bikepacking. Deze tak van sport is ideaal voor een lichtbepakte korte fietsreis.
Share to...