GoPro accessoire set review

GoPro accessoire set

Wanneer je in het bezit bent van een GoPro zijn er verschillende accessoire sets die je aan kan schaffen. Voor onze buitenrit bij The Mill Ranch wilden wij graag een strap voor op een helm. Uiteindelijk hebben wij voor een GoPro accessoire set gekozen met in totaal 11 verschillende accessoires en een luxe opbergkoffer. In deze blog laten wij zien welke accessoires er allemaal bij de set zaten en wat onze mening is over de set. Wij hebben de set gecombineerd met de GoPro Hero8 black.

Inhoud GoPro accessoire set

Hieronder hebben wij een overzicht gemaakt van de inhoud van de GoPro accessoire set die wij hebben aangeschaft op Bol.com. Klik op de onderstaande afbeelding om de bundel te bekijken in de webwinkel.

11 in 1 accessoire set geschikt voor GoPro met luxe opbergkoffer

★★★★★
24,95
Prijs gecheckt op 21 september 2023 08:29

Verstelbare hoofdband

Wij waren voor onze buitenrit op zoek naar een verstelbare hoofdband die je onder andere kan dragen op een paardenhelm. De losse hoofdbanden voor een GoPro camera waren vaak even duur als de hoofdband inclusief de set met 10 andere accessoires en de opbergkoffer. De band bleef tijdens het rijden perfect zitten. Wel zagen we in de beschrijving op Bol.com dat de hoofdband niet aanbevolen was voor high-impact sporten. Voor de zekerheid hebben we één zijkant van de hoofdband onder het bandje van de cap gedaan. Uiteindelijk bleef de hoofdband perfect zitten en was onze extra voorzorgsmaatregel eigenlijk niet eens nodig geweest.

Borstband met J-haak gesp

Naast de hoofdband kregen we bij de accessoire set ook de borstband met J-haak gesp. Deze band kan voor verschillende sporten worden gebruikt, denk aan fietsen, paardrijden, wandelen, vissen, skiën, varen en hardlopen. De borstband willen wij binnenkort uitproberen tijdens het hardlopen. Zo kunnen wij mooie trails in het bos filmen. Het is nog even afwachten of de beeldstabilisator van onze GoPro Hero8 black goed genoeg is om de schokken goed genoeg op te kunnen vangen. Veel hardlopers combineren de borstband tijdens het filmen van een mooie trailrun met stukjes film met de selfiestick. Als trailrunner krijg je zo de mooiste beelden. De J-haak gesp is de mount die je kan bevestigen op de borstband. Deze gesp heeft de vorm van een haak, je klikt de gesp als het ware in de borstband. Door de haakvorm staat de GoPro iets van het lichaam af.

Drijvende handgreep

Wil je beelden in én onder water maken? Dan kan je daarvoor de gele drijvende handgreep gebruiken. In het water blijft deze handgreep ook drijven wanneer je hem even los laat. Zo weet je zeker dat je de GoPro niet snel kwijt raakt en dat hij niet eindigt op de bodem van het water waar je aan het filmen bent. Je kan de handgreep ook vastmaken aan je pols. Let er wel op dat je de GoPro beter in een waterdichte behuizing kan stoppen wanneer je van plan bent veel in en onder water beelden te maken.

Uitschuifbare selfiestick

Bij dit pakket krijg je ook een uitschuifbare selfiestick waar je de GoPro op kan bevestigen. Er zit een speciale duimschroef slot op de GoPro waar je één van de drie verschillende mounts op kan zetten, namelijk de GoPro monopod adapter. Op deze mount kan je de GoPro weer vastzetten. Met behulp van het verstelbare balhoofd kan je de camera iets draaien. Aan de onderkant van de selfiestick vind je een schroefgat waarmee je de selfiestick zou kunnen bevestigen op een statief.

Lange schroef

In het pakket zitten 3 lange schroeven waarmee je de GoPro vast kan zetten aan de verschillende bijgeleverde mounts en accessoires.

Grotere GoPro accessoire bundels

Wij hebben zelf de accessoire set aangeschaft met 11 verschillende accessoires. Er zijn echter ook bundels verkrijgbaar met nog meer accessoires voor de GoPro. Bij de grotere sets krijg je vaak naast de bovenstaande accessoires een polsriem waar je de GoPro op kan bevestigen. De polsriem of polsband wordt ook wel gebruikt tijdens het skiën, duiken, snorkelen of bijvoorbeeld in een achtbaan. Bij de grotere sets zit vaak ook een houder voor op de fiets. Naast deze twee extra accessoires ontvang je ook meerdere mounts, en houders die je kan bevestigen op ronde of platte oppervlaktes. Verder krijg je een speciale zuignap houder, die kan je bijvoorbeeld gebruiken in de auto. De grootste GoPro set die wij zo snel even konden vinden was de set met 44 verschillende accessoires. Ook zie je veel bundels met 24 verschillende accessoires.

Banner onder

Edwin

Edwin schrijft graag over tech, gadgets en kampeerartikelen. Test het liefst alles zelf grondig uit. Fietst in zijn vrije tijd graag rondjes op zijn Koga Worldtraveller S fiets. Daarnaast is hij gepassioneerd hobbyfotograaf. Hier heeft hij meerdere fotocursussen en een opleiding beroepsfotograaf voor gedaan.Edwin is te vinden op sociale media via:Facebook Instagram LinkedIn Sportmedia365

Wij schrijven onze teksten en reviews als onafhankelijke partij. Daarbij maken we soms gebruik van affiliate links. Meer hierover lees je in ons advertentiebeleid.


Plaats een reactie