Thule EasyFold XT review en advies

Thule EasyFold XT
€44,95
6 nieuw vanaf €39,99
Prijs gecheckt op 21 september 2023 08:32
Amazon.nl
€45,99
Anwb.nl

De Thule EasyFold XT is een fietsendrager waar je twee of drie fietsen of e-bikes op kan plaatsen. Je hebt dan ook de XT 2 en de XT 3. Je plaatst deze fietsendrager op de trekhaak. Enkele hoogtepunten op een rij:

  • Opvouwbare fietsendrager
  • Geschikt voor verschillende soorten fietsen waaronder e-bikes
  • Kantelbaar waardoor je ook met fietsen op de drager in de achterbak kan komen
  • Oprijgoot los verkrijgbaar om fietsen makkelijker op de fietsendrager te kunnen zetten
  • Compact op te bergen fietsendrager

Thule EasyFold XT

De Thule EasyFold XT is een topklasse fietsendrager. Je kan deze fietsendrager opvouwen en compact opbergen. Ook kan je de drager (zelfs met de fietsen erop) kantelen zodat je de achterklep open kan doen en iets uit de achterbak kan pakken. Wat wij prettig vinden aan deze fietsendrager is dat je hem op slot kan zetten. Ook vind je op de fietsendrager een slot waarmee je de fietsen op de drager vast kan zetten. Dit is een frameslot.

Thule EasyFold XT kopen: Laagste prijzen en beste aanbiedingen

Wil jij de Thule EasyFold XT kopen? Wij hebben meerdere webwinkels waar deze fietsendrager verkrijgbaar is op een rij gezet. De webwinkel waar de fietsendrager het laagst geprijsd is wordt als eerste weergegeven in de onderstaande lijst. Dagelijks worden de nieuwe prijzen opgehaald. Zo blijf je altijd op de hoogte van de laatste aanbiedingen.

Verschillende modellen van de EasyFold XT

Er zijn meerdere modellen van de EasyFold XT verkrijgbaar. Zo heb je de XT 931, 932 en de Thule EasyFold XT 933. Er zijn een aantal verschillen tussen deze drie modellen. Eén van de verschillen is de pinaansluiting. De 932 heeft bijvoorbeeld een 7-pinsaansluiting en de 931 en 933 hebben een 13-pinsaansluiting

Volledige opvouwbare fietsendrager

De Thule EasyFold XT kan je helemaal opvouwen. Hierdoor is hij een stuk compacter om op te bergen. Je kan hem makkelijk kwijt in de achterbak als je aan het fietsen bent of in de schuur of berging.

Accessoires voor de Thule EasyFold XT

Er zijn verschillende accessoires die je kan bestellen voor de EasyFold XT. Zo kan je een los achterlicht bestellen voor op de fietsendrager om de huidige te kunnen vervangen bij beschadigingen. Ook is er een speciale spanriem verkrijgbaar, net als een frameklem, draagtas en oprijgoot.

Onze mening: de conclusie van de review
4

Samenvatting

De Thule EasyFold XT behoort terecht tot de meest populaire modellen fietsendragers. Je kan er namelijk verschillende soorten fietsen op kwijt waaronder de zwaardere e-bikes en mountainbikes met bredere banden. Daarnaast bevat hij een aantal handige extra’s zodat je hem in kan klappen, je hem kan kantelen om iets in de achterbak van de auto te stoppen en dat er een oprijgoot los verkrijgbaar is om de fietsen makkelijker op de fietsendrager te kunnen rijden. 

Banner onder

Redactie

De redactie schrijft over alles wat met outdoor te maken heeft, in de breedste zin van het woord. Van artikelen over trailrunning tot de beste regenjassen van dit jaar. Meerdere keren per week staan er verse outdoor blogs voor jou klaar!

Wij schrijven onze teksten en reviews als onafhankelijke partij. Daarbij maken we soms gebruik van affiliate links. Meer hierover lees je in ons advertentiebeleid.


Plaats een reactie