Thule EasyFold XT review en advies

Thule EasyFold XT

De Thule EasyFold XT is een fietsendrager waar je twee of drie fietsen of e-bikes op kan plaatsen. Je hebt dan ook de XT 2 en de XT 3. Je plaatst deze fietsendrager op de trekhaak. Enkele hoogtepunten op een rij:

  • Opvouwbare fietsendrager
  • Geschikt voor verschillende soorten fietsen waaronder e-bikes
  • Kantelbaar waardoor je ook met fietsen op de drager in de achterbak kan komen
  • Oprijgoot los verkrijgbaar om fietsen makkelijker op de fietsendrager te kunnen zetten
  • Compact op te bergen fietsendrager

Lees ook onze blog over waar je op moet letten bij de aanschaf van een fietsendrager.

Thule EasyFold XT

De Thule EasyFold XT is een topklasse fietsendrager. Je kan deze fietsendrager opvouwen en compact opbergen. Ook kan je de drager (zelfs met de fietsen erop) kantelen zodat je de achterklep open kan doen en iets uit de achterbak kan pakken. Wat wij prettig vinden aan deze fietsendrager is dat je hem op slot kan zetten. Ook vind je op de fietsendrager een slot waarmee je de fietsen op de drager vast kan zetten. Dit is een frameslot.

Verschillende modellen van de EasyFold XT

Er zijn meerdere modellen van de EasyFold XT verkrijgbaar. Zo heb je de XT 931, 932 en de Thule EasyFold XT 933. Er zijn een aantal verschillen tussen deze drie modellen. Eén van de verschillen is de pinaansluiting. De 932 heeft bijvoorbeeld een 7-pinsaansluiting en de 931 en 933 hebben een 13-pinsaansluiting

Volledige opvouwbare fietsendrager

De Thule EasyFold XT kan je helemaal opvouwen. Doordat je de fietsendrager op kan vouwen kan je hem compact opbergen. Je kan hem makkelijk kwijt in de achterbak als je aan het fietsen bent. Na het fietsen kan je de fietsendrager opbergen in de schuur of in de berging.

Onze mening: de conclusie van de review

Thule EasyFold XT

Naam product: Thule EasyFold XT

Productbeschrijving: De Thule EasyFold XT is een topklasse fietsendrager. Je kan deze fietsendrager opvouwen en compact opbergen.

Merk: Thule

4

Samenvatting

De Thule EasyFold XT behoort terecht tot de meest populaire modellen fietsendragers. Je kan er namelijk verschillende soorten fietsen op kwijt waaronder de zwaardere e-bikes en mountainbikes met bredere banden. Daarnaast bevat hij een aantal handige extra’s zodat je hem in kan klappen, je hem kan kantelen om iets in de achterbak van de auto te stoppen en dat er een oprijgoot los verkrijgbaar is om de fietsen makkelijker op de fietsendrager te kunnen rijden. 


Categorie: Fietsen

Wij schrijven onze teksten en reviews als onafhankelijke partij. Daarbij maken we soms gebruik van affiliate links. Meer hierover lees je in ons advertentiebeleid.

Redactie

De redactie schrijft over alles wat met outdoor te maken heeft, in de breedste zin van het woord. Van artikelen over trailrunning tot de beste regenjassen van dit jaar. Meerdere keren per week staan er verse outdoor blogs voor jou klaar!
Share to...