Bergzeit: Outdoor winkel voor bergsporters en kampeerders

Bergzeit

Bergzeit is in Nederland nog niet zo’n bekende outdoor winkel als bijvoorbeeld Bever en Decathlon. Toch zie je deze webwinkel steeds vaker voorbij komen. Het assortiment bij deze winkel is enorm groot. Zo kan je als sportieve outdoorliefhebber en als kampeerder alles vinden wat je zoekt. Ook wanneer je gek bent van verschillende bergsporten kan je hier je slag slaan.

Over Bergzeit

Bergzeit bestaat al sinds 1999. In dat jaar richtte Klaus Lehner het toerportaal op. In 2001 ging de online shop live. Er zijn in Duitsland twee Bergzeit filialen en een logistiek en hoofdkantoor. Sinds 2018 biedt Bergzeit ook gidsen en cursussen aan onder de naam Bergzeit Belevenis. Het bedrijf is van oorsprong gericht op bergsporters. Al is de collectie nu ontzettend breed en geschikt voor alle outdoor mensen.

Bergzeit collectie

Het assortiment van deze webwinkel is ontzettend uitgebreid. Zo vind je er kleding, uitrusting voor kamperen en verschillende (berg-) sporten en veel soorten accessoires. Op de website kan je makkelijk navigeren, hierdoor vind je al snel precies wat je zoekt.

Verzending

Bestel je voor een bedrag hoger dan €50? Dan hoef je geen verzendkosten te betalen. Voor een bedrag lager dan €50 betaal je €6,95 verzendkosten. Bij bulkgoederen, dat zijn alle items die de afmetingen van 120cm x 60cm x 60cm overschrijden, meer wegen dan 31,5kg of groter in omtrek zijn dan 360cm (=L+2xB+2xH), betaal je €10 verzendkosten.

De gemiddelde levertijd van de producten is 2 tot 4 werkdagen. Vaak staat bij het product een schatting van de levertijd vermeldt. Wanneer de bestelling aan DHL is afgegeven krijg je een track and trace code.

Bergzeit retourneren

Binnen 100 dagen kan je (ongebruikte) goederen retour sturen. Met het retourlabel dat je kunt downloaden kan je jouw bestelling gratis retour sturen. Wil je een product ruilen? Dan retourneer je het oude artikel en plaats je een nieuwe bestelling. Wanneer je geen gebruik maakt van het Bergzeit retourlabel (en een ongefrankeerde retourzending doet) zijn de transportkosten €18. Het aankoopbedrag krijg je binnen 14 dagen na ontvangst van de retourzending teruggestort.


Categorie: Winkels & Merken

Wij schrijven onze teksten en reviews als onafhankelijke partij. Daarbij maken we soms gebruik van affiliate links. Meer hierover lees je in ons advertentiebeleid.

Redactie

De redactie schrijft over alles wat met outdoor te maken heeft, in de breedste zin van het woord. Van artikelen over trailrunning tot de beste regenjassen van dit jaar. Meerdere keren per week staan er verse outdoor blogs voor jou klaar!
Share to...