eef621f6ed44733059982ad4fda4b6f/sq/Riem+en+buikriem+voor+drinkrugzak+voor+trail+5+l+Evadict.jpg">Evadict: Bekijk de Decathlon trail running kleding en accessoires - OutdoorNow

Evadict: Bekijk de Decathlon trail running kleding en accessoires

Wij schrijven onze teksten en reviews als onafhankelijke partij. Daarbij maken we soms gebruik van affiliate links. Meer hierover lees je in ons advertentiebeleid.

Hardlopen buiten de gebaande paden is de laatste jaren steeds populairder geworden. Zeker in de corona periode gingen veel (meer) mensen de natuur in om hun hoofd leeg te maken en te genieten van het buitenzijn. Tijdens trailrunning is het fijn om speciale kleding, schoenen en accessoires te dragen. Dit door de afwisselende ondergronden en omstandigheden. Bij de Decathlon vind je producten van het eigen merk Evadict. Dit merk richt zich volledig op de trailrunning wereld. Veel accessoires en kleding kunnen echter ook gebruikt worden door de “gewone” hardlopers.

Evadict collectie: Schoenen, kleding en accessoires

De Evadict collectie kan opgedeeld worden in drie verschillende categorieën. Deze categorieën zijn schoenen, kleding en accessoires. Als je kijkt naar de schoenen dan zie je dat er in de collectie speciale trailrunners verkrijgbaar zijn. Deze trailrunners hebben vaak meer profiel waardoor je ook voldoende grip hebt op een gladdere ondergrond. Denk hierbij aan een modderige ondergrond. Bij de trailkleding zal je merken dat comfort en praktische opbergmogelijkheden erg belangrijk zijn. Wanneer je kijkt naar de accessoires zie je naast trailstokken voornamelijk tassen en riemen waar je water, voeding en andere spullen in op kan bergen.
Hieronder gaan we nog wat dieper in op het assortiment binnen de categorieën schoenen, kleding en accessoires.

Evadict trailschoenen

In de Decathlon webwinkel vind je verschillende Evadict trailschoenen. Deze schoenen zijn zeer zacht geprijsd vergeleken met de trailrunners van andere merken. Ideaal voor wanneer je begint met trailrunning of niet zo vaak een trailrun loopt. Alle verkrijgbare trailrunners beschikken over een goed profiel waardoor je altijd voldoende grip hebt. Of je nou loopt op bospaadjes, een mudrun loopt met modderige en gladde ondergrond of in de bergen. Bekijk hieronder de verschillende trailschoenen uit de collectie.

Trail running kleding

De trailrunning kleding van Evadict is goed geschikt voor uitdagende hardlooprondes door de natuur. In de kledingcollectie vind je comfortabele hardloopshorts en lange hardloopbroeken, regenjacks en windjacks zodat je altijd voorbereid bent op verschillende weertypen en shirts met korte en lange mouwen. Veel van de broeken en jasjes beschikken over opbergmogelijkheden zoals vakjes met ritsen. Hier kan je bijvoorbeeld sleutels in kwijt en een gel voor tijdens een langere duurloop.

Accessoires: Trailstokken, trailrugzakken en meer

Onze favoriete producten uit de Evadict trailrunning collectie zijn de verschillende trailvesten en trailrugzakken. Wij zijn zelf ook in het bezit van een Evadict drinkrugzak en we zijn hier erg tevreden over. Zo gebruiken wij de rugzak tijdens trailruns, lange duurlopen en zelfs tijdens fietstochten. In de rugzak vind je een waterzak die je ook los aan kunt schaffen in 1L of 2L. Met verschillende riempjes maak je hem aan de voorzijde vast, ook deze riempjes zijn apart verkrijgbaar. Is een rugzak niks voor jou? Dan kan je ook kiezen voor een drinkriem of drinkgordel. Daarnaast zijn er ook accessoires verkrijgbaar zoals hoofdlampen, trailstokken en zelfs een reddingsdeken.


Redactie

De redactie schrijft over alles wat met outdoor te maken heeft, in de breedste zin van het woord. Van artikelen over trailrunning tot de beste regenjassen van dit jaar. Meerdere keren per week staan er verse outdoor blogs voor jou klaar!
Share to...