Trailrugzak Evadict van de Decathlon

trailrugzak Evadict

Ben jij op zoek naar een trailrugzak of trailvest van een goede kwaliteit, maar wil je er het liefst niet te veel geld aan uitgeven? Dan kan je eens kijken naar de trailrugzak Evadict van de Decathlon. Bij de Decathlon heb je het merk Kalenji dat zich (net als de merken Kiprun en Evadict) richt op de hardloopsport. Kalenji richt zich hierbij voornamelijk op jogging, Kiprun op hardlopen en Evadict op trailrunning. Trailrugzakken vind je bij Decathlon terug van deze drie merken. Zelf hebben wij de Evadict Trailrugzak 10 Liter aangeschaft. Meer over onze ervaringen met deze trailrugzak en over het volledige aanbod bij de Decathlon lees je in deze blog.

Trailrugzak, drinkrugzak, trailvest of ultratrailrugzak?

Er zijn bij de Decathlon verschillende tassen en vesten waar je uit kan kiezen. De meeste tassen zijn tegenwoordig van het merk Evadict. Van het merk Kiprun vind je in de webwinkel een marathonvest en van het merk Kalenji een hardlooptas met 2 verschillende draagmogelijkheden (je kan hem dragen op de borst of op de rug).

Van het merk Evadict heb je vier verschillende soorten rugzakjes voor tijdens het hardlopen. Variërend van drinkrugzak tot ultratrailrugzak. Wij hebben hieronder drie van de vier verschillende rugzakken op een rij gezet. Zelf hebben wij de trailrugzak Evadict aangeschaft, hier vind je later in de blog een uitgebreide beschrijving en review over. De meeste rugzakken zijn te koop in drie verschillende maten, XS/S, M/L en XL. De riempjes zijn verstelbaar waardoor je de rugzak precies op maat kan maken.

Evadict drinkrugzak

Prijs: €19,99
Gewicht: 140 gram
Inhoud:
5 liter

Twee voorzakken, 3 achterzakken, 1 zakje voor windjack. 2 borstriempjes, 2 zijriempjes.

Trailvest Evadict

Prijs: €29,99
Gewicht: 175 gram
Inhoud:
5 Liter

12 afsluitbare zakken, 9 binnen handbereik. 3 verstelbare riemen. Geschikt voor twee flessen van 500 ml.

Ultratrailrugzak

Prijs: €59,99
Gewicht: 360 gram
Inhoud:
15 liter

8 voor- en 7 achterzakken. 2 zijriempjes, 3 borstriempjes. Waterzak 2 L, plek voor 2 flessen van 500 ml.

Evadict trailrugzak 10 liter

Wij hebben zelf de Evadict trailrugzak 10 liter van de Decathlon aangeschaft. Deze trailrugzak gebruiken wij tijdens lange duurlopen op de weg en tijdens trailrunning. De trailrugzak kan je eigenlijk zien als een combinatie tussen de drinkrugzak en de ultratrailrugzak. Qua formaat is het een kleinere rugzak dan de ultratrailrugzak. Aan de achterzijde kan je de bijgeleverde waterzak (met drinkslang) kwijt en aan de voorzijde kan je extra waterflessen (of gelletjes) kwijt. Doordat het een rugzak is kan je er ook veel andere spulletjes in kwijt, denk bijvoorbeeld aan een dun hardloopjasje. Aan de binnenzijde van de rugzak vind je een extra zakje met een ritssluiting waar je waardevolle spullen zoals een smartphone of sleutels in op kan bergen. Deze rugzak is uitgerust met een fluitje dat je kan gebruiken in geval van nood. De trailrugzak is verkrijgbaar in verschillende kleuren: Zwart/brons, blauw/zwart en bordeaux/roze.

Handig om te weten: De Evadict trailrugzak heeft drie sluitingen die je op verschillende plekken kan plaatsen. Wil je meer riemen met gesp gebruiken op de trailrugzak 10L of 15L? Dan kan je deze bij de Decathlon los aanschaffen!

Banner onder

Redactie

De redactie schrijft over alles wat met outdoor te maken heeft, in de breedste zin van het woord. Van artikelen over trailrunning tot de beste regenjassen van dit jaar. Meerdere keren per week staan er verse outdoor blogs voor jou klaar!

Wij schrijven onze teksten en reviews als onafhankelijke partij. Daarbij maken we soms gebruik van affiliate links. Meer hierover lees je in ons advertentiebeleid.


Plaats een reactie