Waterdichte telefoonhoesjes die je telefoon beschermen tijdens watersporten

Waterdichte telefoonhoes

Sta je graag op een sup board, vaar je in een opblaasbare kajak of begeef je je gewoon graag op het water? Dan wil je vaak een telefoon meenemen. Je kan dan altijd het thuisfront op de hoogte houden waar je bent en in geval van nood hulp inschakelen. Daarnaast kun je natuurlijk onderweg de mooiste foto’s maken! Waar de ene persoon zijn waardevolle spullen liever in een waterkluisje, zoals dit tonnetje, stopt. Wil de ander het touchscreen van de telefoon gewoon kunnen bedienen. Een waterdichte telefoonhoes biedt dan uitkomst. Onze favoriete telefoonhoes waterdicht kan drijven als deze in het water valt én maakt geen wazige of troebele foto’s als je door het hoesje heen fotografeert.

Onze drie favoriete waterdichte telefoonhoesjes

Hieronder zie je onze favoriete hoesjes en de reden waarom wij deze aanraden. Per keuze zie je soms meerdere opties. Druk op de bekijk-knop om er meer over te lezen.

Jobe waterdicht telefoonhoesje

Al geruime tijd is dit hoesje topfavoriet onder de watersporters. Dit hoesje komt ook in diverse watersport Facebookgroepen naar voren als beste keuze. Wij gebruiken ook dit hoesje voor onze avonturen op het supboard. Het Jobe hoesje is waterdicht, dankzij het formaat van 10x16cm geschikt voor de meeste smartphones en je kan er foto’s doorheen maken zonder dat dit de kwaliteit van de foto’s (heel erg) beïnvloed. Daarnaast is het Jobe telefoonhoesje voor watersport voorzien van een koord, zodat je het om je nek kan hangen en in het water wat makkelijker kan pakken. Een absolute aanrader.

Jobe Waterdicht Telefoonhoesje

18,95
Prijs gecheckt op 3 oktober 2023 08:14

Kenmerken

Artikelnummer420016001
Inclusief bindingenNee
GeslachtVoor unisex
KleurTransparant
MateriaalKunststof
DoelgroepVolwassenen
Taal handleidingNederlands

Het hoesje van de Decathlon

Decathlon heeft een soortgelijke waterdichte telefoonhoes in de winkel te koop staan. Deze is van het Itiwit huismerk van de Decathlon. Het hoesje is in formaat large en is ook waterdicht. In de telefoonhoes IPX8 van Decathlon zit de telefoon stevig verpakt. Dit heeft veel voordelen, maar ook een nadeel. De telefoon in- en uit de hoes halen is soms wat lastig. Het gaat wat stroef. Het hoesje is verder waterdicht, goed geprijsd en favoriet bij veel watersporters.  

Merkloze varianten

Naast de bovenste twee echte aanraders zijn er ook veel merkloze hoesjes voor de telefoon (waterdicht) op de markt. Wij hebben zelf deze hoesjes niet uitgetest (in tegenstelling tot de twee hierboven genoemde waterdichte telefoonhoesjes). Je kan via de bekijk-knop meer informatie lezen over de hoes. Merkloos betekent zeker niet altijd dat het slecht is!

Banner onder

Edwin

Edwin schrijft graag over tech, gadgets en kampeerartikelen. Test het liefst alles zelf grondig uit. Fietst in zijn vrije tijd graag rondjes op zijn Koga Worldtraveller S fiets. Daarnaast is hij gepassioneerd hobbyfotograaf. Hier heeft hij meerdere fotocursussen en een opleiding beroepsfotograaf voor gedaan.Edwin is te vinden op sociale media via:Facebook Instagram LinkedIn Sportmedia365

Wij schrijven onze teksten en reviews als onafhankelijke partij. Daarbij maken we soms gebruik van affiliate links. Meer hierover lees je in ons advertentiebeleid.


Plaats een reactie